Mediteranska konferencija Lionsa održana 'on-line'.

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 27 travnja, 2021 - 08:31

Mediteranska konferencija Lionsa održana 'on-line'.

Dana 24.04.2021. Mediteranska konferencija Lionsa održana je po prvi put u svojoj povijesti 'on-line'. Započela je formalnim sastankom predsjedništva na kojem je dogovoren nastavak mandata svih delegata, kao i predsjedništva u periodu 2021-2023. (naš delegat i član predsjedništva je PDG Goran Šarić).

Nakon tog sastanka premijerno je na 'You Tube' platformi održana virtualna konferencija sa tematikom održive budućnosti Mediterana. Nju je pratilo preko 800 sudionika, a započela je govorom trenutno predsjedavajućeg PDG Ali Haboura iz Alžira, te obraćanjem međunarodnog predsjednika (IP) Jung-Yul Choi.

Po prvi put su lansirani i usvojeni prijedlozi pet zajedničkih akcija koje će obilježavati predstojeći period Mediteranske konferencije. Jednu od njih (Lions ljetna škola) predstavio je naš delegat PDG Goran Šarić.

Ta i sve ostale intervencije mogu se vidjeti na slijedećoj adresi:

https://www.youtube.com/channel/UCgJoN6KwULbvoYNmiZqWw_g

Ova konferencija je u stvari 'on-line' ostvarenje propuštene konferencije u Genovi iz 2020. godine, a ovogodišnja konferencija, koja je trebala biti održana u Tunisu u ožujku, prebačena je u isto vrijeme 2022. godine. Duboko se nadamo da će se održati na tradicionalan način, kao i da ćemo i mi pokrenuti i uspješno realizirati naš servisni projekt u toj godini.

PDG Goran Šarić