Marinela Rosso izabrana za 1.Viceguvernericu Distrikta 126 Hrvatska

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 31 svibnja, 2024 - 20:04

Marinela Rosso rođena je rođena 24.03.1970 g., završila je medicinski fakultet, po struci je otorinolaringolog, plastični kirurg glave i vrata, suvlasnica Poliklinike Rosso u Osijeku. Član je lionsa  od  osnivačica i charter predsjednica Lions kluba Gea od 2013. godine. Funkciju predsjednice kluba je ponovno obnašala i 2017/2018 godine, a ulogu predsjednice Zone u mandatu 2018/2019 godine, a predsjednice Regije u LG 2022/23.

Iznimno je aktivna članica te pokretačica brojnih humanitarnih akcija. Svoje obaveze prema klubu uvijek izvršava uredno te u potpunosti ispunjava uvjete postavljene Statutom (Constitution) i Pravilnikom (Bylaws) LCI-a kao i Statutom i Pravilnikom Distrikta.

Kao osnivačica kluba, svojom velikom predanošću i bogatom aktivnošću, kako u brojnim humanitarnim aktivnostima, tako i na širenju ideje lionizma u lokalnoj zajednici, je uvelike pomogla razvitku kluba, povećanju članstva i odličnim rezultatima velikog broja humanitarnih akcija. Bogato iskustvo u primjernom obnašanju svih funkcija u klubu i općenito aktivnostima kluba je garancija za uspješno obavljanje odgovorne dužnosti 1.VDG D-126 Hrvatska na koju je izabrana.