LK Korzo primio dvije nove članice

Slika korisnika Ljiljana Škugor
Ljiljana Škugor 17 ožujka, 2022 - 22:13

Lions klub Korzo bogatiji je za dvije nove članice pa sad ukupno broji 37 aktivnih "lionesa". Osim po brojnosti, klub je prepoznatljiv  i po, gotovo svako tjednim,  akcijama o čemu najbolje svjedoče protekli mjeseci kad  ni "korona vrijeme" nije smanjilo okupljanje članica u mnogim donacijskim i humanitarnim sadržajima namijenjenim obiteljima i udrugama kojima pomoć treba.

Na svečanom druženju primanja  članica, a to su Branka Rameša i Vlasta Gregurić Karabegović, predsjednica Jadrana Pende nabrojila je neke od prethodnih aktivnosti pa je spomenula dio što se nedavno organizirao, npr. suradnju s Karitativnom organizacijom Depaul, posjet Domu za odrasle osobe Turnić, donaciju Ekonomskoj školi Mijo Mirković, Prihvatilištu za beskućnike Ruže Sv Franje, riječkom hospiciju Marija K. Kozulić. 

Uz čestitke novim članicama Pende je istakla da je naša  aktivnost  prepoznata i "preko granica kluba"  o čemu najbolje svjedoči još jedno priznanje izvrsnosti.

 Za Lions klub Korzo, u 13 godina to je već peti (a četvrti zaredom) Club excellence.  Najnovije priznanje što se dodjeljuje  za izuzetna dostignuća i trud lions klubova i pojedinaca  što smo ga dobili za 2020./21. godinu u mandatu Branke Crnković Štumpf uručila  je  naša članica Lili Pirjak, inače, predsjednica Zone I Regije Zapad. 

Još jedno lijepo druženje s novima lionsicama samo je pokazalo da  za aktivnosti i dogovore treba malo vremena, ali puno volje, srca i sposobnosti da se pomogne onima kojima to zaista i treba, pa tako za "žene od akcije" ništa nije teško.