Lionsi Regije Istok u SOS dječjem selu Ladimirevci

Slika korisnika Dajana Gašo-Sokač
Dajana Gašo-Sokač 1 travnja, 2023 - 22:07

I ove godine uspješno je realizirana, sad već tradicionalna uskrsna akcija „LIONSI S LJUBAVLJU ZA SOS DJEČJE SELO LADIMIREVCE“, zajednička akcija petnaest Lions klubova Regije Istok. U sklopu akcije Lionsi su obradovali 78-ero djece, njihove SOS mame i SOS tete smještenih u 16 SOS kuća. Djecu i njihove mame obradovali su donacijom poklon bonova i slatkih paketa.

Po dolasku predstavnike Lions klubova Regije Istok dočekao je direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić koji se toplo zahvalio Lionsima na ponovnome dolasku i tradicionalnoj uskrsnoj akciji.

Predsjednica LC Mursa Osijek Dajana Gašo-Sokač zahvalila se svim prisutnim klubovima koji su se odazvali i ove godine pomogli da se uspješno realizira zamisao o uskrsnom darivanju djece koju je inicirao LC Mursa Osijek. Nakon kratkog druženja uz sokove i kavu Lionsi su se uputili u kuće simpatičnih imena Šljiva, Trešnja, Orah, Kupina, Jagoda… podijeliti bonove i slatkiše povodom nadolazećeg Uskrsa

Smijeh i veselje djece, toplina i ljubaznost SOS mama, SOS teta, dobrodošlica i druženje uz kolače koje su priredile mame, tete ali i male dječje ručice napunila su srca svima koji su prve kišne subote u travnju došli u SOS Dječje selo Ladimirevci podružiti se s djecom i SOS mama i tetama.

HVALA svim prijateljima kao i Lions klubovima Regije Istok koji su sudjelovali u akciji

LC MURSA, LC OSIJEK, LC KUNE, LC GEA, LC WALDINGER, LC DRAVA, LC ĐAKOVO, LC BUGE, LC VALPOVO-BELIŠĆE, LC BROĐANKE, LC SLAVONSKI BROD, LC BELI MANASTIR, LC SLATINA, LC NAŠICE, LC MIHAEL

Mi služimo!