Lionsi i leići Hrvatske pomozimo narodu Ukrajine u izbjeglištvu

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 3 ožujka, 2022 - 22:19

Lionsi i leići Hrvatske

Pomozimo narodu Ukrajine u izbjeglištvu

 

Invazija na Ukrajinu je pogodila cijeli svijet i prouzročila krizu kao u najmračnijim vremenima 20. stoljeća. Ratna događanja su tragedija za cijelu Europu, a pred našim se očima odvijaju scene za koje smo se nadali da ih, nakon našeg Domovinskog rata, više nikada nećemo doživjeti. Izbjeglička kriza već je sada evidentna i velika, a predviđanja su da će biti još veća.

Savez udruga lions klubova Hrvatske - Lions D-126  odlučio je financijski i materijalno pomoći u pružanju humanitarne i materijalne pomoći izbjeglicama i osobama pogođenim ratnim događanjima.

Pozivam i molim sve članove lions Distrikta 126 da pomognu svojim dobrovoljnim prilogom od 100,00 kuna ili više, ovisno o mogućnostima.

Uplatom na račun Distrikta 126 HR1423400091110018022 s naznakom Pomažemo 100. Prikupljena će sredstva biti namijenjena isključivo za pomoć izbjeglicama i ublažavanje nastale krize.

Pozivam sve naše članove na aktivno sudjelovanje u prikupljanju sredstava kako bismo pomogli ukrajinskim obiteljima i djeci u pružanju zaštite, skloništa, pokrivača, medicinske skrbi, pitke vode, pomagala za osobnu njegu i psihološke pomoći. Ključno je da pomognemo odmah i olakšamo onima koji su najpogođeniji ovom tragičnom situacijom.

Budite optimistični, živite svoju nadu, nadahnite.

Be optimistic, live your hope, inspire

DG Jozo Berečić