Lions klub Našice održao humanitarnu akciju ''pomozimo bolesnom djetetu''

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 18 veljače, 2015 - 13:24

Našički lionsi za dva sata prikupili 4.000 kuna za malu Barbaru   

U središtu Našica, ispred hotela Park, održana je humanitarna akcija ''Pomozimo bolesnom djetetu'' našičkog Lions kluba u kojoj su se prikupljala novčana sredstva koja će biti donirana oboljeloj šestogodišnjoj djevojčici Barbari iz Beljevine. Svatko tko je donirao dobrovoljni prilog dobio je na poklon pokladnice koje su ispekli djelatnici hotela, dok su potrebne namirnice pribavili članovi Lions kluba. Samo dva sata bilo je potrebno našičkim lionsima da rasprodaju sve pripremljene pokladnice i prikupe 4.000 kuna.

- Humanitarnu akciju ''Pomozimo bolesnom djetetu'' organiziramo više od 15 godina i svaki put smo jako zadovoljni odazivom građana, kao i prikupljenim novčanim iznosom. Pokladnice ne prodajemo po nikakvoj cijeni, već svatko donira novčani prilog po želji, a zauzvrat dobije pokladnica koliko želi. Zahvaljujući lijepom subotnjem prijepodnevu koje je Našičane izmamilo van, prikupili smo sredstva koja ćemo uručiti bolesnoj djevojčici Barbari koja ima bolest lomljivih kostiju. To je kronična bolest koja zahtijeva konstantno i dugotrajno liječenje. Sredstva će sigurno dobro doći njezinim roditeljima koje se nalaze u teškoj ekonomskoj situaciji, a koje nam je preporučio Centar za socijalnu skrb Našice. Jako smo zadovoljni odazivom i od sveg srca hvala sugrađanima – rekao je Željko Crnković, predsjednik Lions kluba Našice, koji je prodavao krofne Našičanima.

Svoj obol humanitarnoj akciji dali su brojni Našičani, među kojima i potpredsjednik Gradskog vijeća Našice Hrvoje Šimić. ''Podržavam akciju, jer je svaka akcija kojom se pomaže potrebite važna i dobrodošla''', izjavio je Šimić.

S. FRIDL