Lions klub Korzo za djecu s posebnim potrebama

Slika korisnika Ljiljana Škugor
Ljiljana Škugor 19 prosinca, 2021 - 22:52

Uoči predstojećih blagdana članice Lions kluba Korzo organizirale su još jednu donacijsku akciju pod nazivom "svilena tiramola". To je drugi dio, odnosno, nastavak vrlo uspješne listopadske akcije kad su bile izložene samo svilene kravate, a ovaj put su dodane i svilene marame. Pod motom "odaberi, doniraj i pomogni djeci s posebnim potrebama", u riječkom trgovačkom centru ZTC, dvadesetak lionsica, tijekom subotnjeg poslijepodneva, nudilo je kravate i marame.

Pod zajedničkim imenom "jedna kravata, jedna marama - jedan dobrovoljni prilog" , uz glazbenu pratnju Klape Histri i blagdansku atmosferu, donaciju je "otvorila"  svilena marama koja je "otišla" noni iz Istre, a darovat će joj  unuk.

Nakon toga sve je krenulo, pa se samo u nekoliko sati ugodnog i radosnog druženja lionsica s posjetiteljima trgovačkog centra, sakupilo 3.600 kuna. Novci su namijenjeni riječkoj Udruzi za Down sindrom i učenicima s posebnim potrebama u Ekonomskoj školi. Podsjećanja radi, u prvoj akciji što je održana u listopadu, prikupljeno je  4.300 kuna, a uplaćeno je na račun Udruge osoba s mišićnom distrofijom