Leo Tri kule organizira predavanje O očuvanju mentalnog zdravlja zbog posljedica potresa

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 29 travnja, 2021 - 18:31

Leo Tri kule organizira predavanje O očuvanju mentalnog zdravlja zbog posljedica potresa

Leo klub Tri kule Zagreb, čiji su članovi srednjoškolci i studenti, osnovan je kao podmladak ženskog Lions kluba Kontesa Nera 2014. godine. LC Kontesa Nera nevladina je humanitarna organizacija, dio svjetske humanitarne organizacije Lions Clubs International - stvorene s ciljem služenja potrebitim članovima zajednice.

Mladi članovi Leo kluba, uz punu potporu i mentorstvo LC Kontesa Nera, organiziraju akcije skrbi za djecu (osiguravanje odjeće i hrane djeci obitelji slabijeg imovinskog stanja, posjete dječjim bolnicama, prikupljanje novaca za nezbrinutu djecu), lokalne akcije pomoći, prikupljanje novaca za ugrožena područja u svijetu, pomoć u borbi protiv ovisnosti i druge razne aktivnosti.

Ovom prilikom želimo Vas informirati da smo u sklopu našeg humanitarnog rada inicirali online predavanje s temom očuvanja mentalnog zdravlja u vremenima potresa i prirodnih katastrofa.

Predavanje će održati psihologinja mag. psih. Ella Selak Bagarić iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba 08. svibnja 2021. putem Facebook Live platforme u očekivanom trajanju od 45 minuta. Predavanje je namijenjeno svima i daju se opće upute, ali u zadnjem dijelu (10-15 minuta) biti će predstavljeni konkretni naputci roditeljima kako se ponašati s djecom i kako im

pomoći ukoliko osjećaju bilo kakvu posljedicu ili traumu od nedavnih događaja te kako postupiti s prestrašenom djecom ukoliko nam se dogodi novi potres.

Predavanje je potpuno besplatno s mogućnošću dobrovoljnih donacija na IBAN naveden ispod ovoga teksta, a novčana sredstva biti će donirana Sisku, Petrinji i/ili Glini. Službene prijave mogu se poslati porukom na Facebook stranicu našeg kluba : https://www.facebook.com/leotrikule ili na email: leoklub.trikule1@gmail.com

U slučaju nejasnoća ili potreba, možete me kontaktirati na broj mobitela 095 361 4422.

S poštovanjem,

Antonio Spajić

LEO klub Tri kule Zagreb, predsjednik

antoniospajic97@gmail.com

+385 95 361 4422

Račun za uplatu donacije;

LC Kontesa Nera Šeferova 8 10000 Zagreb OIB: 48773394574 IBAN: HR4924840081106002488 svrha donacije: "LEO KLUB