LC Zrinski Čakovec održao 6. akciju „Plivanjem do svjetlosti“

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 26 travnja, 2012 - 14:22
Sudionici akcije

LC Zrinski Čakovec organizirao je 6. akciju Plivanjem do svjetlosti u kojoj je 20. i 21. travnja sudjelovalo 255 plivačica i plivačica, a sve kako bi prikupili prihod koji će ove godine ići na dvije adrese.
Od 17 sati prvog do 17 sati drugog dana u plivačkom bazenu dužine 25 metara na Gradskim bazenima Marija Ružić u Čakovcu plivalo se neprestano 24 sata, a na koncu su proglašeni oni koji su svojim sportskim sudjelovanjem dali najveći obol. Antonio Turk preplivao je rekordnih 44 tisuće metara, Luka Damjanović 30.050, a Kristina Turk 20.050 metara. Ekipa LC Varaždin je postigla najbolji ekipni rezultat preplivavši 19.300 metara.
Svojim dolaskom akciju su podržali brojni prijatelji kluba, među njima i kandidatkinja za II. VG Sanja Opačak iz LC Grič te dugogodišnji Lion Danijel Režek. Prihod je namijenjen osnivanju Kutka za slijepe i slabovidne čakovečke Knjižnice "Nikola Zrinski" i programu I ja bi na more Društva "Naša djeca" Čakovec. Zahvalni smo brojnim donatorima i sponzorima čije nam uvažavanje govori o sjajnoj prihvaćenosti akcije Plivanjem do svjetlosti.
Ax.

  • Pobjednici