LC ZAGREB ORGANIZIRA IZLOŽBU “UMJETNOST PROLAZNOG SVIJETA-SKULPTURALNE MINIJATURE IZ JAPANSKE ZBIRKE DR. DAMIRA KOVAČA“

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 14 prosinca, 2011 - 15:04
NETSUKE

Lions Klub „ZAGREB“ obilježava dvadesetu obljetnicu osnutka, humanitarnom akcijom  u pomen hrabrom narodu Japana i svima onima koji su im pomogli u trenucima teške nesreće, izložbom UMJETNOST PROLAZNOG SVIJETA-SKULPTURALNE MINIJATURE IZ JAPANSKE ZBIRKE DR. DAMIRA KOVAČA.

Ova izložba prigoda je da obljetnicu Kluba obilježimo na jedinstven i skroman način. Izložba umjetničkih minijatura i ukrasnog nakita na tradicionalnoj japanskoj odjeći biti će i doživljaj od interesa za javnost u Hrvatskoj. Ovo je način upoznavanja tradicije, koju gaje žene naših dragih prijatelja iz Japana.

Uz izložbu organizirano je niz događanja, koje pokrećemo sa Tekstilno- Tehnološkim  Fakultetom (TTF) i Akademijom Likovnih Umjetnosti (ALU) kako bi na jedinstven i osebujan način predočili zainteresiranima ovu kolekciju i njenu impresiju.

Jedini prihod od ove izložbe može se ostvariti prodajom kataloga u kome su stručno i na hrvatskom i engleskom jeziku obrađeni svi izlošci , njihova povijest i značenje.

Stoga, uz poziv da budete  nazočni otvaranju izložbe 20.prosinca u 19.00 sati u Galeriji Klovićevi Dvori, kao i svim događanjima tokom izložbe, te kupnjom kataloga, za vlastitu uspomenu,ili za poslovne partnere, odnosno  za poklon nekoj od kulturnih ili školskih institucija, pomognete u realizaciji ove humanitarne akcije.

Cijena kataloga je 100,00 Kuna +PDV.

Za sada je prihvaćena ideja da se izložba održi i u Dubrovniku u prostorima Kneževa dvora.

Sve informacije o izložbi i nabavci kataloga možete dobiti putem Muzeja u Klovićevim dvorima, te kod tajnika Kluba, Branimira Milčića (tel.: 2313-137; 098/1387-783; e-mail: branimir.milcic@zg.t-com.hr).

U očekivanju odaziva

Predsjednik Lions Kluba Zagreb

Neven Tomić s.r.