LC Waldinger uručio donaciju Udruzi ljubitelja knjige “Knjiga za sve”

Slika korisnika Boris Bajtl
Boris Bajtl 14 svibnja, 2023 - 22:32

Lions klub Osijek Waldinger, prikupio je nekoliko stotina knjiga općeg sadržaja i darovao ih Knjigoteci Bilje. Ova donacija samo je posljednja u nizu humanitarnih akcija, što je još jedan dokaz našeg neprekidnog angažmana u pomaganju lokalnoj zajednici.

„Knjiga za sve“ - Udruga ljubitelja knjiga Bilje je udruga osnovana 2020. godine s ciljem populariziranja knjiga, promicanja i širenja ljepote i vrijednosti pisane riječi djeci i odraslima. Svojim radom želi potaknuti kulturu čitanja.

Ovom akcijom, naš klub nastavlja svoju misiju poticanja obrazovanja i čitanja među svim dobnim skupinama, a ova donacija omogućit će Knjigoteci Bilje da proširi svoju kolekciju i dostupnost literarnih djela lokalnoj zajednici.

"Djelovanje LC Waldinger uvijek je bilo usmjereno na poboljšanje života ljudi u našoj zajednici. Ova donacija knjiga Knjigoteci Bilje samo je jedan od načina na koji to činimo!"

Udruga "Knjiga za sve" izrazila je duboku zahvalnost na donaciji, ističući kako će ovaj dar omogućiti njihovim članovima pristup širem rasponu književnih djela i dodatno obogatiti njihove doživljaje čitanja.

Boris BAJTL