LC Vukovar: pomoć bolesnicima sa problemima u funkcioniranju lokomotorog aparata

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 13 srpnja, 2015 - 19:30

LC Vukovar: pomoć bolesnicima sa problemima u funkcioniranju lokomotorog aparata

 

Gostujujući na vukovarskoj radio stanici,  Dunav radio Vukovar, 101,50 FM, u emisiji „Gost u studiju“ predstavljen je lionizam u Hrvatskoj, rad Lions kluba Vukovar kao i jedan inovativni način liječenja alternativnom medicinom  – Originalna Bowen Terapeutska Tehnika - Bowtech.

Uživo iz studija Dunav radia, u  45-minutnoj emisiji Jovana Prokić, članica LC Vukovar i Bowen terapeut,  slušaoce je upoznala o lionizmu, o radu Lions kluba Vukovar te o Bowen terapiji.

Radijska emisija bila je iznimno dobro slušana, bilo je preko 20-tak poziva uživo. Slušatelje je zanimao rad vukovarskih lionsa kao i princip rada Originalne Bowen Terapeutska Tehnika - Bowtech.

Pet slušatelja, koji su bili najbrži u direktnom javljanju u eter tijekom emisije , imaju određene zdravstvene poteškoće, a za koje postoji indikacija za primjenu Originalne Bowen Terapeutska Tehnika – Bowtech, LC Vukovar nagradio ih je besplatnim tretmanima.

Tretmani su proveden u posebno uređenoj i opremljenoj prostoriji za ovu prigodu u vukovarskom hotelu Lav, inače sjedištu  Kluba. Tržišna vrijednost tretmana za svih slušatelja koji su nagrađeni iznosi nekoliko tisuće kuna. Nakon nekoliko obavljenih terapeutskih tretmana, u razgovoru sa pacijentima/nagrađenim , istaknuli su značajno poboljšanje zdravstvenih poteškoća koje su imali prije tretmana Bowtech-om  i smanjenje bolova.

LC Vukovar i na ovaj način želi pomoći lokalnoj zajednici,  osobama u potrebi, a to su ovaj put bili bolesnici sa problemima u funkcioniranju lokomotorog aparata.

 

Povezana vijest: http://lions.hr/vijesti/lc_vukovar_prezentacija_rada_lc_vukovar_i_origin...