LC Vukovar: Održano natjecanje u ribolovu u Vukovaru

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 20 travnja, 2015 - 14:02

LC Vukovar: Održano natjecanje u ribolovu u Vukovaru

U organizaciji Lions kluba Vukovar, danas je u Vukovaru na starom koritu rijeke Vuke održano natjecanje u lovu ribe udicom na plovak. U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je tridesetak natjecatelja , lionsa i lions prijatelja. Po lijepom i sunčanom vremenu prvo mjesto osvojio je gospodin Ivan Selak s ulovljenih 5,1 kg ribe, drugo Zoran Begov sa 5 kg a treće Darko Turkalj s ulovljenih 3 kg ribe. Natjecanje je održano uz veliku pomoć i podršku članova Zajednice ŠRU Vukovar na čelu s gospodinom Sašom Piljaš, a glavni, licencirani sudac HŠRS  bio je gospodin Vjekoslav Prskalo iz Iloka.

Nakon natjecanja nastavljeno je druženje u Eko etno park šumi Adica gdje su podjeljene nagrade najuspješnijim natjecateljima te prigodni pokloni svima koji su sudjelovali u natjecanju. Nagrade se podjelili Vesna Šeper i Igor Tot, članovi LC Vukovar.

Predsjednik Lions kluba Vukovar Željko Đekić pozdravio je sve prisutne u ime kluba i zahvalio se svima na odazivu, kao i sponzorima natjecanja , a dogradonačelnica Grada Vukovara, gospođa Marija Budimir pozdravila je skup, pohvalila rad LC Vukovar te zalaganje i rad kluba na poboljšanju uvjeta življenja žitelja grada Vukovara.

Zatim je uslijedilo druženje uz tradiocionalni fiš paprikaš i šarana u rašljama za svih 50-tak prisutnih natjecatelja i gostiju.

Cjelokupan prihod od ove humanitarno-sportske akcije namjenjen je uređenju prostora starog korita rijeke Vuke.

 

Photo album: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1593538230902643.1073741861.15...