LC Samobor donirao pianino

Slika korisnika Hrvoje Jurić
Hrvoje Jurić 18 veljače, 2022 - 10:12

Već više od dvadeset godina LIONS CLUB SAMOBOR dobrotvornim radom i prikupljanjem donacija pomaže obiteljima i djeci te svima kojima je to potrebno. Pritom uvijek nastojimo podržati i mlade umjetnike.

Naša članica Sunčica Rogan sa suprugom Velimirom donirali su klubu električni pianino Yamaha Clavinova CLP-970 (procijenjena vrijednost oko 3.500,00kn).

Odlukom Cluba pianino je doniran magistru muzike Davoru Keliću, uspješnom mladom dirigentu, kako bi što kvalitetnije obavljao svoj redovan rad.

Davor Kelić, rodom iz Đakova, završava 2011. godine studij dirigiranja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Uroša Lajovca. Godine 2016. godine stekao je zvanje magistra muzike u klasi prof. Mladena Tarbuka. Niže brojne suradnje sa Simfonijskim orkestrom HRT-a, opernim ansamblom HNK u Zagrebu, Festivalskim orkestrom Samoborskih glazbenih večeri, Hrvatskim komornim orkestrom i  mnogim drugima. Dobitnik je i Rektorove nagrade za šk. god. 2014/2015. Radi pritom kao zborovođa u HNK Osijek, a od 2018. godine istu funkciju obavlja u zagrebačkom kazalištu Komedija.

S uvjerenjem da je pianino stigao na pravo mjesto, dirigentu Davoru Keliću zaželjeli smo puno uspjeha u daljnjem radu.

We Serve.

Lions Club Samobor