LC Salona proslavila 20 godišnjicu rada i humanitarnog djelovanja

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 31 svibnja, 2022 - 20:31

LC Salona proslavila 20 godišnjicu rada i humanitarnog djelovanja

U Hotelu President u Solinu održana je 28.05.2022 g svečanost koja se organizirala u povodu 20. godišnjice osnivanja i djelovanja LC Salona.

Svečanost je vodio Ratko Marinović član LC Salone.

Na početku je održana minuta šutnje za  pokojne članove LC Salone.

Zatim je riječ uzela Predsjednica LC Salone Darija Bošnjak koja je pozdravila prisutne goste svečane sjednice:

Kao predsjednica Lions kluba Salona čast mi je poželjeti dobrodošlicu našim

dragim i cijenjenim gostima: Župana Splitsko-dalmatinske županije g. Blaženka Bobana, Dogradonačelnika grada Solina Ivicu Rakušića, Internacionalnog Lions Direktora Daniel Isenricha sa suprugom Biggie, Egona Steiner-u iz Muti-Distrikta 102 Švicarske i Lihtenštajna Council

Chair Elect* , PDG i prvog guvernera Lionsa Hrvatske Ivicu Jakića, PDG i kumi kluba Antoniju Uglešić, PDG Darka Angebrandta sa suprugom Ivom,  PDG Branka Dragičevića, PDG Goran Šarić sa suprugom Sanjom, prošlogodišnju IPDG (imediam past distikt guvernericu) Vinku Mitrović, budućeg i nastupajućeg guvernera Distrikta 126 Hrvatske Aleka Konića, drugog Viceguvernera Milorada Stanića, nastupajućeg drugog Viceguvernera Roberta Vulića, te tajnika Distrikta 126 Zlatku Janković -

Miloša.

Zatim je riječ uzela IPDG Vinka Mitrović koja nas je ukratko upoznala sa životom i radom LC Salona kroz proteklih 20 godina od osnivanja pa do danas. Uz riječi Vinke Mitrović na ekranu su išle slike akcija i druženja članova kroz tih 20 godina.

Zatim je riječ uzela PDG Antoniju Uglešić kuma LC salone koja je u nadahnutom govoru i jednom pjesmom te čestitkom na papiru čestitala rođendam članovima LC salona i zaželjela im još puno služenje i druženja na sreću potrebitih.

Svoju čestitku LC Saloni su uputili Internacionalni Lions Direktora Daniel Isenrich koji je dodjelio i priznanje IP Dariji Bošnjak predsjednici LC Salona, zatim Župan Splitsko-dalmatinske županije g. Blaženko Boban i Dogradonačelnik grada Solina Ivica Rakušića. Svi su oni pohvalili rad LC Salone u svojoj lokalnoj sredini koji se izuzetno cijeni među građanima.

Nastupajući guverner Distrikta 126 Hrvatske Alek Konić također je ima puno pohvala za rad LC Salona te im je čestitao godišnjicu a charter memberima Vjekoslavi Žožić i Damiru Bobanu uručio priznanje Guvernera za 20 godišnji rad u Lionsima kao i LC Saloni kao klubu.

Zatim su riječ uzeli prisutni predsjednici i tajnici klubova iz cijele Hrvatske koji su čestali godišnjicu i uručili poklone i donacije LC Saloni povodom ove godišnjice.

Zatim su se svi gosti uputili na svečanu večeru uz bazen i dobar bend gdje se proslava nastavila u dobrom raspoloženju i uz slavljeničku tortu.

Vidimo se za 5 godina na istom mjestu.