LC Pula ostvario nekoliko zapaženih humanitarnih akcija. Čestitamo.

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 1 veljače, 2021 - 22:26

LC Pula ostvario nekoliko zapaženih humanitarnih akcija. Čestitamo.

LC Pula je u zadnje vrijeme ostvario nekoliko izuzetnih humanitarnih akcija koje se ostvaruju  u godini kada klub obilježava 25 obljetnicu postojanja.

U nekoliko navrata Lc Pula je donirao Opću bolnicu pula sa velikom količinom napitaka i medicinskih potrepština. Zatim je u akciji sa Ustanovom za zdravstvenu njegu i fizikalnu terapiju Zlatne ruke njihove članice Vesne Plavšić donirao dva auta tipa Panda za potresom ugroženo područje SMŽ dvjema udrugama kojima će auta koristiti za lakšu pokretljivost i obilazak stanovništva i podjelu humanitarne pomoći.

Više na linku https://youtu.be/aDawBMn5tz4

U akciji koja traje već duže vrijeme LC Pula je uspjela prikupiti 35.000 kn za  Mirsada Taletovića kojemu je kupljenja proteza i omogućeno hodanje i trčanje. Akciju su započeli na inicijativu Ustanove za zdravstvenu njegu i fizikalnu terapiju Zlatne ruke i fizioterapeutom gđom. Kolak kojoj su se pridružili mnogobrojni građeni i poduzeća. Mirsad je dobio protezu koja će mu omogućiti da se vrati svojim redovnim aktivnostima.

Više na linku https://youtu.be/AUQXsdaSTro

I u subotu na Pulskoj tržnici su organizirali humanitarnu akciju prodaje mimoza čiji su prihod namijenili za jednu obitelj na potresom ugroženom području. Prodajom su prihodovali 5000 kn.

Mimoze je donirao njihov član Nelo bernaca.

LC Pula zaslužuje sve čestitke za veliku aktivnost i požrtvovnost  u provođenju svih ovih akcija. Čestitamo.