LC Parone i LC Mdina-Malta

Slika korisnika Deborah Voncina Ivanić
Deborah Voncina... 21 ožujka, 2023 - 17:40

Druženje Lions Kluba Parone iz Hrvatske i Lions Kluba Mdina sa Malte održano je prošlog vikenda na Malti. Susret je bio organiziran u malteškom gradu Sliema, a prisustvovali su brojni drugi Lions klubovi sa Sicilije i iz Engleske.

Predsjednica Lions Kluba Parone, Deborah Ivanić, i predsjednica Lions kluba Mdina, Alexandra Genovese, pozdravile su sve prisutne i izrazile zadovoljstvo što su se svi okupili kako bi razmijenili iskustva i ideje te kako bi se bolje upoznali.

Tijekom susreta, predstavnici svakog kluba su imali priliku predstaviti svoje projekte i inicijative, a potom su svi zajedno razgovarali o načinima na koje mogu surađivati kako bi se poboljšale životne prilike u njihovim lokalnim zajednicama.

Jedna od tema koja se isticala na susretu bila je borba protiv siromaštva i socijalne isključenosti. Lions Klub Parone je predstavio svoj projekt Koncerata za pomoć potrebitima, dok je Lions Klub Mdina predstavio svoj dugogodišnji rad i razne projekte koji su obogatili tekuću godinu na čelu s predsjednicom Alexandrom Genovese.

Osim toga, Lions Klub Parone, na čelu s predsjednicom Deborom Ivanić, predstavio je i nadolazeću regatu Jedrima protiv droge, koja će se održati u travnju u Biogradu na Moru.

Na kraju susreta, svi su se složili da je važno surađivati kako bi se poboljšale životne prilike u lokalnim zajednicama te da će nastaviti raditi zajedno kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Druženje Lions Kluba Parone i Lions Kluba Mdina sa Malte bilo je uspješno i inspirativno te je pokazalo važnost suradnje među Lions klubovima u ostvarivanju njihove misije služenja zajednici.