LC Narona Metković donirao rodilište u Metkoviću

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 8 lipnja, 2014 - 19:00

Metković, 21.5.2014. - Danas je  rodilište u Metkoviću dobilo aparat za provjeru sluha kod novorođenčadi vrijedan oko 33 tisuće kuna koji je ravnatelju Doma zdravlja Metković Mihovilu Štimcu uručio predsjednik Lions kluba Metković Narona dr. Vlado Krmek.
     Na prigodnoj svečanosti koja je tim povodom upriličena među ostalima nazočni su bili i zamjenica župana Marija Vučković, uime Grada Metkovića Mojmir Vladimir te Tonći Vicelić i Marija Tikvica iz Lions kluba Dubrovnik Sv. Vlaho.
     Lions klub Narona osnovan je prije nešto više od godinu dana, a kako je rekao dr. Krmek spomenuti aparat prva je humanitarna akcija Lionsa Metkovića koja je započela već na Osnivačkoj skupštini kada je prva donacija simbolično stigla od prvoga dopredsjednik LCI Barrya J. Palmera iz Australije koji je sa suprugom Anne prisustvovao svečanosti. Uz donacije Lionsa, dio novca donirali su i članovi Dubrovačkih Lionsa koji su novac prikupljali prodajom vina hrvatskih vinogradara u humanitarnoj akciju upriličenoj za vrijeme prošlih blagdana.
     Akcija Lions kluba Metković Narona svakako je hvale vrijedan potez jer će se novim aparatom u rodilištu još više poboljšati zdravstvena skrb novorođenčadi što će dati i dodatnu sigurnost budućim mama koje se odluče za porod u Metkoviću.