LC Korzo za Udrugu Srce za nju

Slika korisnika Ljiljana Škugor
Ljiljana Škugor 19 rujna, 2022 - 09:47

Više nego uspješno, članice Lions kluba Korzo, organizirale su i provele u djelo prvu humanitarnu akciju u 2022./23. lions godini. Po svom uobičajenom ritmu lionsice su brzo dogovorile i realizirale akciju pomoći poznatoj riječkoj Udruzi Srce za nju, koja inače, pruža pomoć u prijevozu bolesnih žena od kuće do bolnice. Donacijska prodaja organizirana je u sklopu obilježavanja desete  godišnjice rada riječkog Trgovačkog centra ZTC pa je za tu priliku upriličena prodaja majica pod imenom "jedna majica - jedan dobrovoljni prilog". Majice je donirala Trgovina sportskom opremom Hervis, a prodavale su se u prostoru ZTC-a u subotu, 17. rujna.

 Na zadovoljstvo lionsica akcija je uspješno privedena kraju, brojni posjetitelji trgovačkog centra rado su se odazvali kupovini, odnosno, doniranju priloga za naše bolesne sugrađanke. U nekoliko  sati prodano je na desetke doniranih majica pa je prikupljeno više od 5 tisuća kuna koje se namijenjuju Udruzi Srce za nju. Posljednja dva sata akcije, lionsicama Korza, pridružile su se i članice udruge, kao i članovi njihove stručne podrške koju čine mnogi poznati riječki liječnici, glumci i druge javne osobe.

.Sve u svemu subotnje popodne proteklo je u srdačnom  raspoloženju, darovanim kolačima, te prijateljskim razgovorima sadašnjih i novih prijatelja koji su se našli na jednom mjestu s jednim zajedničkim ciljem - pomoći bolesnim ženama, a palo je i obećanje da će u budućnosti biti još zajedničkih druženja i lijepih akcija.