LC Korzo donirao fotelju za kemoterapiju KBC-u Rijeka

Slika korisnika Ljiljana Škugor
Ljiljana Škugor 24 ožujka, 2023 - 22:32

Predajom fotelje za pacijente koji primaju kemoterapiju, članice riječkog Lions kluba Korzo, privele su kraju višemjesečnu i opsežnu akciju prikupljanja sredstava. S osobnim sudjelovanjem u prikupljanju, sa financijskom pomoći nekoliko lokalnih samouprava i poznatih firmi Primorsko goranske županije, te humanitarnim koncertom, lionsice Korza zaokružile su akciju namijenjenu Klinici za radioterapiju i onkologiju KBC -a Rijeka, odnosno, kupovini fotelje koju koriste pacijenti dok primaju kemoterapiju. Cijena fotelje, "Likamed model sensa" iznosi nekoliko tisuća eura, a 23.3.2023. godine Filip Perko, u ime zagrebačke firme M.T.F. isporučio  je riječkoj onkologiji.

U prisustvu medicinskih sestara i djelatnika KBC-a, sve je pozdravila i zahvalila na donaciji v.d.predstojnica Klinike izv.prof.dr.sc. Ivana Mikolašević dr.med. U ime Lions kluba Korzo prisutne su bile Anči Bognolo, Ljiljana Domijan Pirjak i Ljiljana Škugor kojoj je dr. Mikolašević uručila zahvalnicu KBC-a Rijeka.

Inače, ova akcija kluba samo je dio bogatog i sadržajnog  programa riječkih lionesa koje ove godine obilježavaju 15 godina uspješnog i zapaženog humanitarnog djelovanja, te sveobuhvatne pomoći socijalno ugroženim i potrebitim osobama na našem području.