LC Đakovo: Godišnja skupština

Slika korisnika Vedran Grgas
Vedran Grgas 7 lipnja, 2022 - 13:37

U utorak 31.05.2022. u klupskim prostorima Restorana Laguna u Đakovu članovi LC Đakovo održali su svoju godišnju Skupštinu kluba. Uz prisutnost velikog broja članova kluba u radu Skupštine sudjelovali su i naši dragi gosti, PDG Šime Nevidal, doajen našega lionizma i jedan od članova LC Osijek koji su nas prije 29 godina osnovali, naša draga i vrijedna predsjednica Regije Istok RC Irella Bogut, naše drage gošće iz LC Buga kojega smo prije 20 godina osnovali, predsjednica Ivana Šimić i tajnica i nastupajuća predsjednica Suzana Blažević.

Na kraju radnog dijela Skupštine,  tijekom kojega su podnesena izvješća o radu u lions godini 2021/2022,  izabrano je i novu rukovodstvo kluba na čelu s predsjednikom Brankom Kindlom, tajnikom Zoranom Petričevićem i rizničarem Dragom Kakšem. Obavljena je primopredaja predsjedničkog lanca koji je dosadašnjeg predsjednika PDG Darka Angebrandt  uručio novom predsjedniku kluba, a dosadašnji tajnik i ZC Vedran Grgas uručio je novom tajniku tajničke ključeve kluba.

Uslijedili su i prigodni pozdravni govori naših dragih gostiju i članova kluba, uručenje skromnih poklona zahvale, a Skupština se nastavila u ugodnom druženju uz slavonska jela i pića i već tradicionalne zvuke gitara i ukulele naših članova.