LC Đakovo: 16. Lions tenis cup

Slika korisnika Vedran Grgas
Vedran Grgas 18 listopada, 2021 - 09:04

16.10.2021. u organizaciji LC Đakovo održan je 16. Lions Tenis Cup.

Na terenima TK Đakovo, uz prekrasno vrijeme, okupilo se 60 osoba, od kojih je 32. sudjelovalo u turniru. Tenis se igrao u parovima, slučajnim odabirom jednog lošijeg i jednog boljeg igrača u paru. Pobjednici ovogodišnjeg turnira su Miro Dimić iz LC Sisak te Krunoslav Matoković član Tenis kluba Đakovo. Čestitamo pobjednicima, a veliko hvala svim sudionicima što su podržali našu tradicionalnu akciju.

Posebno se zahvaljujemo našim prijateljima iz LC Pecs (HU), LC Sisak, LC Mursa Osijek i LC Buge Đakovo te predsjednici regije istok Irelli Bogut, PDG Dražen Melčić i PDG Mađarske Zoltán Farkas što su ove godine došli na našu akciju i podržali je, te LC Lenuci Zagreb čije članice su bile spriječene dolasku na turnir, ali su podržale našu akciju plaćanjem kotizacije.

PDG i predsjednik LC Đakovo Darko Angebrandt pobrinuo se da sudionici za ručak imaju ukusan grah kao i prethodnih 15 godina, a po završetku turnira podijeljena su priznanja najuspješnijima kao i zahvalnica prisutnim lions klubovima, te je slijedilo druženje uz večeru i glazbu. Za glazbu bi se zahvalili našem članu Dariu Balekiću i njegovom bandu Cotyda koji su rasplesali sve prisutne.

Ova akcija je humanitarnog karaktera te će prihod biti doniram TK Đakovo za razvoj mladih perspektivnih igrača.

Zahvalili bi se i Tenis klubu Đakovu na suorganizaciji ovog turnira te Gradu Đakovu, Edele Sport d.o.o., Mapei Croatia d.o.o., Đakovačka Vina d.d., Đakovoprojekt d.o.o., Inel d.o.o., Grafoart j.d.o.o, Libro d.o.o. koji su ove godine financijski potpomogli ovu humanitarnu akciju i Decathlon Zagreb d.o.o. koji je donirao sportska pomagala kako bi pomogao u razvoju mladih igrača.

Sada već možemo najaviti za nagodinu 17. Lions Tenis Cup, te vas pozvati da se odazovete na našu akciju gdje će biti zajamčeno puno dobrog tenisa te divnog druženje, a sve zbog humanitarnog doprinosa.