LC Agram organizira Humanitarnu gala večer u korist Saveza slijepih – Esplanada ,04.12.

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 8 studenog, 2014 - 11:20

Poštovani Lavovi, dragi prijatelji!

Posebna mi je čast i zadovoljstvo najaviti Vam da LC Agram u suradnji s Hrvatskim savezom slijepih, hotelom Esplanade, te Hrvatskim odbojkaškim savezom organizira humanitarnu gala večer u hotelu Esplanada u Zagrebu, dana 4.12.2014. (četvrtak) s početkom u 20:00 sati.

Lions Club Agram ima dugu tradiciju organiziranja humanitarnih večeri čiji je prihod namijenjen u humanitarne svrhe a ove godine se vraća izvornim načelima lionizma i prihod će biti namijenjen Hrvatskom savezu slijepih za izdavanje udžbenika harmonike.

Za ovu prigodu očekujemo ugledne goste, te članove užeg kabiteta Distrikta.

Pripremili smo atraktivan umjetnički program i bogatu večeru u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Uz večeru će vas zabavljati orkestar „Golden 5“ u sastavu: Ante Gelo - gitara; Branko Ovčarić, - klarinet/tenor saksofon; Mladen Lima Baraković - bas; Salih Sale Sadiković - bubnjevi i Zlatan Kovač, piano/organ. Pozvat ćemo Vas i da zaplešete.

Nakon večere Kazalište slijepih „Novi život“ će izvesti nekoliko kabaretskih točaka iz svog standardnog programa.

Da bismo još više uljepšali ovakvu posebnu večer program ćemo nastaviti nastupom jedne od naših najboljih jazz pjevačica Jelene Balent koja će izvesti neke od najljepših jazz standarda.

Večer ćemo završiti uz vječne šlagere našeg dragog Fike - Drage Diklića, uz njegov orkestar „Profesionalci“!     Uz ples naravno!

Očekujemo Vaš dolazak i želio bih da svojim dolaskom uveličate ovu humanitarnu akciju. Pozivamo sve ljude dobre volje koji mogu i žele od srca izdvojiti 500 kn za jednu ovakvu lijepu i posebnu večer u plemenite svrhe.

Kako je broj stolova strogo ograničen, te je više od polovice raspoloživih mjesta prodano, ljubazno Vas molim da mi Vaše rezervacije stolova (1 stol 8-9 mjesta), odnosno mjesta šaljete na mail: zlatan.kovach@gmail.com ili na brojeve 091/244-6041 (Zrinka), 091/543-6727 (Ivana).

U suradnji s hotelom Esplanade, osigurali smo i smještaj za naše goste koji požele prespavati; jednokrevetna soba s doručkom 115€, a dvokrevetna 130€.

Zahvaljujem svim Lavovima i prijateljima na podršci te učešću u ovoj humanitarnoj akciji.

Služimo!

Lions Club Agram

 

Zlatan Kovač

Predsjednik