Korisna razmjena iskustava rukovodstva Slovenskog i Hrvatskog lions distrikta

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 3 rujna, 2023 - 10:24

Korisna razmjena iskustava rukovodstva Slovenskog i Hrvatskog lions distrikta

U subotu 02.09.2023 g. u prekrasnom ambijentu imanja obitelji Rossi u Bajkinima pored Vižinade u Istri održan je radni sastanak lions rukovodstava D-129 Slovenija i D- 126 Hrvatska.

Na sastanku su bili prisutni ispred D-129 Slovenija DG Breda Pečovnik, Mateja Smogavc,buduća internacionalna direktorica LI Lorena Hus GLT koordinator D-129, a ispred D-126 su bili prisutni DG Milorad Stanić, 1.VDG Robert Vulić i tajnik kabineta Zlatko Janković-Miloš.

Na sastanku su razmijenjena mišljenja o načinu rada i organizaciji oba distrikta, istaknuta pozitivna i negativna iskustva u radu te se razgovaralo o budućoj suradnji i nastavku ovakvih susrete koje su obje delegacije ocijenile izuzetno korisnim načinom unapređivanja rada u našim organizacijama.

Naš domaćin Predsjednik zone u Regiji Istra D-126 i poznati vinar Marino Rossi nas je u pauzi sastanka upoznao sa njegovim imanjem i proizvodnjom vina i destilata u Vinariji Rossi te poviješću svoje obitelji koja nastavlja obiteljsku tradiciju proizvodnje vina i destilata kroz nekoliko generacija.

Na kraju susreta obje delegacije su izrazile zadovoljstvo vrlo korisnom razmjenom informacija zahvalivši se našem domaćinu na velikom gostoprimstvu i što im je omogućio ovaj sastanak na bajkovitom obiteljskom imanju.