Izborna skupština LC Korzo

Slika korisnika Ljiljana Škugor
Ljiljana Škugor 9 svibnja, 2024 - 13:44

Članice Lions kluba Korzo održale su godišnju izbornu skupštinu na kojoj je za 2024./25. lions godinu izabrano novo rukovodstvo. Jedan od najvećih klubova u Distriktu 126. Hrvatska za predsjednicu je izabrao Saru Bermanec.a za dopredsjednice do 2028./29. godine izabrane su Mirjana Zečević Rutar, Senka Štrbo, Džana Ravlić i Dubravka Popović.

Na skupštini su jednoglasno prihvaćena i ostala imenovanja za funkcije koje je navela tajnica Marina Seiler, a odnose se na mjesta članica upravnog i nadzornog odbora, komisije za članstvo, suda časti, na informiranost i PR kluba. U nastavku rada rizničarka Anči Bognolo podnijela je detaljno i zadovoljavajuće financijsko izvješće s jednoglasnim zaključkom da možemo biti zadovoljne sa svime što smo učinile u ovoj lions godini.

Naša nova predsjednica Sara Bermanec, voditeljica lions programa međunarodne razmjene mladih, informirala nas je da će u ljetnim mjesecima u Rijeku i još nekoliko hrvatskih gradova stići mladi iz 14 zemalja svijeta. Inače, razmjena doprinosi miru, međusobnom razumijevanju i stvaranju globalnog građanstva kod mladih.