Guverner D-126 Jozo Berečić čestitao Božić i Novu godinu članovima Lionsa

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 24 prosinca, 2021 - 09:27

Drage Lionese, Lionsi i Leići

Blagdansko vrijeme savršeni je trenutak da promislimo o događajima u protekloj godini, pritom se radujući prilikama u novoj godini koja se brzo približava. U Distriktu i svim klubovima proslavimo svoje brojne ovogodišnje uspjehe i spremimo se za još uzbudljiviju 2022. godinu.

Izvanredna postignuća i nove prekretnice obilježile su 2021. godinu. Veliki broj klubova za svoj rad je dobio zaslužena priznanja i na tome im svima čestitam. Ostalim klubovima neka to bude poticaj za još bolji i kvalitetniji rad.

Uz mnogo razloga za slavlje, želim odvojiti trenutak te izraziti svoju iskrenu zahvalnost svim klubovima i njihovim članovima koji su pridonijeli ostvarenju svih naših postignuća. Svim našim donatorima i  suradnicima, zahvaljujemo na velikodušnosti i dobročinstvu. Svakoj lokalnoj zajednici, koja nam je pomogla u  nekoj našoj akciji, zahvaljujemo na doprinosu i podršci. A vodstvu Distrikta 126, čiji sam ponosan član, zahvaljujem na zalaganju i predanosti ostvarivanju naše vizije i misije u kontinuiranim nastojanjima da postignemo izvrsnost u svemu što radimo kako bismo pružili najbolje svim našim članovima te svima koji su u potrebi i kojima služimo. 

Neka božićni duh ispuni vaše srce i vaš dom blagostanjem i radošću ovih blagdana i svakog dana u novoj godini. 

Radujem se ponovnom susretu sa svima vama u 2022.

Sretni blagdani!

Budite optimistični, živite svoju nadu, nadahnite!

DG Jozo Berečić