Dva prelijepa druženja i obilazak iskopina Salone uz PKG u Solinu

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 16 ožujka, 2015 - 19:43

Naši dragi domaćini LC Salona iz Solina su nam u petak i subotu organizirali niz prelijepih događanja prije i poslije sjednice PKG. U petak smo bili u restoranu Perlica u vlasništvu člana LC Salona gdje se uz domaći specijalitet janjetinu uz dobar duo Zlaja & Zlaja nije falilo dobre pjesme i plesa uz dobro raspoloženje svih prisutnih. Isto raspoložene je bilo i na svečanoj večeri u Hotelu President gdje se prikupljala donacija za zvučni semafor za slijepe putem lutrije i pirilo sviće na rođendanskoj torti budućeg Guvernera Dražena Melčića,dobro raspoloženje je trajalo do kasno u noć.

prije večere saslušali smo predivan klavirski recital pijaniste Marina Limića.

U tijeku poslijepodneva prisutni na sjednici bili su u obilasku iskopina Salone uz stručno vodstvo,obišli smo sobu don Bulića čije je opremanje i uređenje financirao LC Salona.

Poslije izleta smo posjetili našu članicu iz LC Zrinjevac Vesnu Boinović-Grubić u njezinoj kući gdje nas je dočekao ogromni soparnik iz Poljica i domaće vino.

Sve u svemu jedan predivan vikend sa dragim Lions prijateljima. Hvala svim članovima LC Salona na trudu i velikom gostoprimstvu.