Donacijski koncert LC Korzo

Slika korisnika Ljiljana Škugor
Ljiljana Škugor 6 ožujka, 2023 - 12:05

Donacijskim koncertom, s poznatim imenima riječke glazbene i plesne scene, u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija, članice Lions kluba Korzo obilježile su 15. godišnjicu osnivanja, a sakupljenim sredstvima još će jednom pomoći potrebitima, odnosno, bolesnima. 

U kostrenskoj dvorani nastupili su Tina Vukov, Damir Kedžo, Daniel i Ana Jurišević, Ženski vokalni sastav Luštrin, Matia Čerina, Plesna skupina Ri Dance, Projekt bend +/- 60, sestre Anastasija i Aleksa Vukelić, Gudački trio Veljak, Ženska klapa Porto Re i maestro Andrej Babić.

U predivnoj atmosferi lijepe kostrenske  dvorane okupila se brojna publika, izvođači su svi nastupili bez honorara, no, donacijski prilog svakog posjetitelja bio je minimalni iznos od 10 eura. Prikupljene novčane donacije članice Lions kluba Korzo namijenile su Klinici za radioterapiju i onkologiju riječkog KBC-a i to za kupovinu fotelje koju koriste pacijenti dok primaju kemoterapiju.

Nakon dvosatnog druženja, ispunjenog glazbom, lijepim riječima i pozitivnom energijom, lionsice su već isplanirale slijedeću akciju u kojoj će odjećom i obućom pomoći najmlađima.