Bratimljenje LC ZAGORJE i LK SLOVENSKE KONICE

Slika korisnika Robert Kuščar
Robert Kuščar 20 svibnja, 2024 - 16:32

Ova je subota bila u znaku bratimljenja LC ZAGORJE i LK SLOVENSKE KONICE.

Bratimljenju su u sklopu veličanstvenog Charter Night nazočili guvernerka Lions distrikta 129 Slovenija Breda Pečovnik i Milorad Stanič, guverner Lions distrikta 126 Hrvatska, koji su povelju i potpisali zajedno sa predsjednicima spomenutih klubova Božidarom Krajnikom i Emilom Martinšekom.

Na samom događaju prikupljeno je gotovo 10.000 eura za projekt Donirana hrana, koji provodi Lions Club Konjice u suradnji s lokalnim dobrotvornim i humanitarnim organizacijama.

Ranije su članovi  LK SLOVENSKE KONJICE ugostili delegaciju prijateljskog Lions Cluba Zagorje u turističkom obilasku Slovenskih Konjica i okolice  Primili su ih u sjedištu našeg kluba u Lions Clubu Konjice, gdje su prvo otišli u Dvorac Trebnik. Ručak je bio pripremljen u restoranu Spargus, gdje su se Mateja Smogavc i Andrej Smogavc pobrinuli da gosti uživaju u kulinarskim specijalitetima uz birana vina.

Iz LC ZAGORJA su na poklon donijeli posebno jedinstveno vino zagorske marke Sokol koje su rashladili i zajedno s izvrsnom platom od sira ljubazno postavili u restoran i kavanu Trebnik
Kava je bila u restoranu Zlati Grič, gdje su svi zajedno uživali u prekrasnom pogledu na vinograde i golf igralište u Škalci.

Izlet u Centar Noordung u Vitje završio je posjetom izložbi i escape roomu.