Bratimljenje LC Popovača i LC Sarajevo Olimpijski grad

Slika korisnika Robert Sedak
Robert Sedak 14 travnja, 2022 - 12:53
Zajednička slika

Lions club Popovača i Lions club Sarajevo Olimpijski grad potpisali su povelju o bratimljenju. „Ovim činom proširujemo našu suradnju u duhu Lionsa, a to je služenje i druženje. Posebno nas veseli što se bratimimo sa Lions clubom Sarajevo Olimpijski grad jer želimo zajedno doprinijeti razvoju kulture i humanitarnog djelovanja te prijateljstva među našim narodima.“, rekla je Sanja Kos, predsjednica LC Popovača.

Edina Husejnović, predsjednica Lions zone BiH dodala je kako Lions zajednica u cijelom svijetu okuplja 1,4 mil članova. „Naše dvije lions obitelji iz Sarajeva i Popovače potpisivanjem Povelje o bratimljenju objedinit će naše snage u humanom i društvenom razvoju naših lokalnih zajednica kroz projekte i akcije koje lionsi provode vođeni svojim motom „Mi služimo!“.

Guverner Lions districta 126 Hrvatska Jozo Berečić pozdravio je bratimljenje Lions klubova iz Popovače i Sarajeva te je izrazio zadovoljstvo što su se ova dva kluba prepoznali i odlučili zajedno dati još veći doprinos širenju duha lionizma u lokalnim zajednicama i među narodima te je pozvao članove klubova da i dalje šire duh lionizma.

Bratimljenje Lions klubova iz Sarajeva i Popovače pozdravili su Saša Jagarčec, predsjednik GV Popovač i Robert Krpes, predsjednik GV Kutina i zahvalili im na njihovim humanitarnim akcijama i pomoći građanima s područja gradova Popovače i Kutine s čijeg područja dolaze članovi LC cluba Popovača. 
Bratimljenju su nazočili PDG Dražen Melčić (LC Kaptol) i Mirjana Čusek Slunjski (NCLC Varaždin Millennium).

(Tekst i fotografije Nikola Blažeković)