Sastanak Lions kluba Osijek – Prijem novog člana

Slika korisnika DINKO BUKVIĆ-BULJUBAŠIĆ
DINKO BUKVIĆ-BU... 16 listopada, 2024 - 08:49

Osijek, 14.10.2024. – U svečanom okruženju restorana Karaka, Lions klub Osijek održao je svoj redovni sastanak na kojem je primljen novi član, Marko Vukobratović. Ova ceremonija obilježena je velikim odazivom članova, druženjem, pozitivnom energijom i zajedničkom predanošću ciljevima kluba.

Predsjednik kluba, Igor Stojković, otvorio je sastanak pozdravivši sve prisutne članove. Naglasio je važnost zajedništva i volonterizma, koji su temeljni principi Lions pokreta. U svom obraćanju, istaknuo je kako je svaki novi član prilika za obnovu i jačanje zajednice.

Marko Vukobratović, poduzetnik i aktivan član lokalne zajednice, pridružio se klubu s ciljem doprinosa humanitarnim aktivnostima i promociji društvene odgovornosti. U svom kratkom govoru, izrazio je zahvalnost na toplom prijemu i istaknuo kako se veseli budućim zajedničkim projektima.

Ceremonija prijema bila je emotivna, sa simboličnim dodjeljivanjem klupske značke i pristupne diplome (Certificate of Membership) koja predstavlja dužnost i odgovornost prema klubu i zajednici. Članovi kluba su ga srdačno dočekali, s naglaskom na mentora/kuma prof. Predraga Marića, potvrđujući time duh prijateljstva i podrške koji vlada unutar kluba.

Na kraju sastanka, članovi kluba su proveli aktivnosti planiranja budućih novih projekata, uključujući humanitarne akcije i edukacijske programe, koji će dodatno osnažiti angažman kluba u lokalnoj zajednici.

Lions klub Osijek nastavlja s tradicijom služenja zajednici, te se raduje novim izazovima i mogućnostima koje će donijeti Marko Vukobratović kao novi član.

Služimo!