ODRŽAN SIMPOZIJUM NEW VOICES – NEW CHALLENGES ZAGREB 2021

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 11 travnja, 2021 - 19:24

ODRŽAN SIMPOZIJUM NEW VOICES – NEW CHALLENGES ZAGREB 2021

Dana 10. travnja 2021. godine pomoću aplikacije ZOOM održan je SIMPOZIJUM NEW VOICES – NEW CHALLENGES ZAGREB 2021 u organizaciji Povjerenstva za New voices D-126 i potporu LC Slava Raškaj

Na simpozijumu je bilo prisutno 68 sudionika iz SAD-a, Nizozemske, Bugarske, Turske, Nepala, Cipra, Italije, Slovenije, BIH-e, Sjeverne Makedonije, Indije….

Tema simpozija je bila Poticanje ženskog poduzetništva i udruživanja u kriznim uvjetima.

Povjerenstvo za regatu odgađa regatu za jesen

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 9 travnja, 2021 - 20:29

Sa žaljenjem vas moramo obavijestiti da je Povjerenstvo za regatu Jedrima protiv droge D-126 Hrvatska donijelo odluku o otkazivanju planiranu regatu u razdoblju od 21.do 24. travnja i odgoditi je za jesen, zbog kontinuiranog kritičnog pogoršanja situacije s pandemijama u Hrvatskoj.

Obavijestit ćemo vas kad odredimo novi mogući datum.

Povjerenstvo za regatu

 

Lions klub Šibenik odgađa akciju More

Slika korisnika Nikola Urukalo
Nikola Urukalo 2 travnja, 2021 - 12:55

Lions klub Šibenik – zbog epidemioloških mjera – odgađa ekološko-edukativnu akciju More,koja je, kako je bilo i najavljeno, trebala biti održana u Šibeniku od 7. do 9. svibnja 2021. godine. Suorganizator akcije je Lions club Lenuci iz Zagreba. Novi termin akcije bit će utvrđen naknadno, a plan je da se ona održi čim za nju budu stvoreni uvjeti, što će, dakako, najviše ovisiti o epidemiološkoj situaciji.

Predstavnici LC Zrinski Čakovec posjetili obitelj Jakopan iz Siska

Slika korisnika Željko Palašek
Željko Palašek 1 travnja, 2021 - 08:54
LC Zrinski Čakovec i obitelj Jakopan

Predstavnici LC Zrinski Čakovec posjetili su 31. ožujka 2021. obitelj Jakopan iz Martinske Vesi (Sisak). Kuća obitelji Jakopan oštećena je u potresu potkraj prošle godine, te je četveročlana obitelj  smještena u kućici koju je donirao LCI Distrikt 114-M (Mitte Austria). LC Zrinski organizirao je izradu stepeništa za ulazak u kućicu, koje je prilikom posjete i postavljeno. Uz poklone za uskršnje blagdane, dogovorene su daljnje aktivnosti za pomoć obitelji u normalizaciji života nakon potresa.

LC Korzo - Od blagdanskih paketa do informatičke opreme

Slika korisnika Ljiljana Škugor
Ljiljana Škugor 31 ožujka, 2021 - 10:32

U povodu Uskršnjih blagdana članice LC Korzo Rijeka pripremile su prigodne darove kako bi potrebitima, a posebno najmlađima, uljepšale te dane. Veliki paket otišao je u Glinu, obitelji s troje djece. Ta je obitelj, od Lionsa, dobila na korišenje kamp kućicu, a mi zajedno s članovima LC Novigrad, vodimo brigu o njima. Još jedan slatki blagdanski paket otišao je u Čavle, gdje smo razveselili obitelj s četvero djece koji imaju bolesnog oca pa im je svaka pomoć i topla riječ dobro došla.

NEW VOICES – NEW CHALLENGES ZAGREB 2021

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 30 ožujka, 2021 - 21:22

Poštovane članice/članovi Lions klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije,  Slovenije i Srbije!

S velikim vas veseljem pozivamo na ovogodišnji simpozij  NEW VOICES Lions Club International 

                                                   NEW VOICES – NEW CHALLENGES ZAGREB 2021

Donacijska akcija LC Poreč – Za naše najmlađe sugrađane Poreča

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 30 ožujka, 2021 - 13:33

Donacijska akcija LC Poreč – Za naše najmlađe sugrađane Poreča

LC Poreč organizira u povodu Uskršnjih blagdana donacijsku akciju na Trg slobode Poreč u razdoblju 01.04 - 06.04. 2021 g. od 9 – 15 sati pod nazivom Za naše najmlađe sugrađane  -  donirajmo za CTG uređaj Domu zdravlja Poreč.

Na štandovima će biti izloženi prigodni predmeti izrađeni povodom Uskršnjih blagdana koje će posjetitelji dobiti u zamjenu za donacije koje će se prikupljati za CTG uređaj koji je potreban porečkom Domu zdravlja za ginekološku ambulantu.

CTG test – dodatna sigurnost za bebu i mamu

Za ljepši Uskrs svima

Slika korisnika Sanjin Stošić
Sanjin Stošić 29 ožujka, 2021 - 20:18

Zadarski su Lionsi i ove godine nekima od svojih sugrađana uljepšali Uskrs uručivši im bogate pakete uoči velikog blagdana. U njima je bilo raznih kućanskih i higijenskih potrepština te prehrambenih proizvoda potrebnih za spravljanje blagdanskog ručka, od onih najosnovnijih poput ulja, brašna, šećera, tjestenine i jaja do ribljih konzervi, pogača i šunkica. Riječ je akciji „Za ljepši Uskrs svima“ koju Lions klub Zadar provodi već gotovo 15 godina i kroz nju okuplja neke od najsiromašnijih obitelji u svom okruženju.

LC Slava Raškaj - Pridruži se donatorskoj aukciji „ LIMENKO“ do 31.03.2021.

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 28 ožujka, 2021 - 18:55

Lions club Slava Raškaj organizira donatorsku aukciju cipela u okviru akcije “Limenko”. Cipele koje prodajemo putem ove aukcije donacija su tvornice FABI iz pokrajine Marche u Italiji  koja proizvodi luksuznu talijansku obuću.

Prikupljena sredstva ovom aukcijom koristit će se za opremanje novog doma dječje limene glazbe u Petrinji. Aukcija traje od 17.03.21. do 31.03.21. do ponoći

Pravila sudjelovanja

Stranice