Promocija Lions kuharice " KUHAMO I SLUŽIMO iz Hrvatske s ljubavlju"

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 28 siječnja, 2023 - 18:00 do 20:00
Adresa: 
Hotel Briig
Split
Hrvatska

Dragi Lions prijatelji, 

pozivamo vas na promociju Lions kuharice " Kuhamo i služimo s ljubavlju iz Hrvatske".

Lions kuharicu su pripremile i izdale članice Povjerenstva New Voices čiji je cilj promicanje regionalne gastronomije, razvoja turističke djelatnosti kroz strukovni razvoj kompetencija mladih kuhara koji unatoč svojim iskazanim talentima i ambicijama nemaju mogućnosti dobiti specijalistička obrazovanja u odabranoj djelatnosti.

Kuharica je luksuzno opremljena, svako jelo je detaljno pojašnjeno, isprobano i uz preporuku članica koje su bile uključene u pripremu. Fotografije jela su predivne. Dvojezična je i time je njena atraktivnost  veća.

Lions kuharica je dostupna za donaciju u iznosu od 40 eura. 

Neki naši lions članovi već je imaju u svome vlasništvu. Veseli što je značajni broj ovih kuharica u raznim dijelovima svijeta i prezentira vrijednosti lionsa našeg Districta 126 Hrvatska ali i običaja, navika i gastronomije naše domovine.

Dana, 28.sijećnja 2023. g. Imamo nekoliko događanja i priliku zanimljivog druženja.

Ovo je dan kada će nam se pridružiti guverner Alek Konić i nekoliko članova iz Regije Sjever što će biti lijepa prilika za ugodno druženje i bolje upoznavanje Regije Sjever i Regije Jug. 

PROGRAM za 28.01.2023.

10 sati sastanak na otvorenom LC Trogir na kojem će sudjelovati Guverner i naši prijatelji iz Regije Sjever. Naravno, pozvani su i članovi drugih obližnjih klubova .

18 sati Sastanak Regije Jug

19.30 PROMOCIJA LIONS KUHARICE "KUHAMO I SLUŽIMO s ljubavlju iz Hrvatske"

20 sati VEČERA uz glazbu benda ACOUSTIC i jela iz naše kuharice.

CIJENA večere iznosi 30 eura . Večera uključuje izbor toplih, hladnih i slatkih jela, piće dobrodošlice, vodu i aromatiziranu vodu.

Mjesto sastanka Regije Jug i SVEĆANOSTI PROMOCIJE je hotel Briig, Prilaz braće Kaliterna 1, Split.

Ukoliko želite prenoćiti u hotelu imate kao lions član prigodne cijene. Superior soba, single use noćenje i doručak 90 eura, superior soba double use sa doručkom 120 eura. Rezervaciju možete izvršiti na email booking@briig-hotel.com ili na tel. 021 399 942.

Za istaknuti je da će hotel Briig nastaviti sa promoviranjem i ponudom naše lions kuharice kako bi naš humanitarni cilj bio što uspješniji. O tome više na samoj večeri.

Svečanost PROMOCIJE KUHARICE organizira Povjerenstvo New Voices i LC Trogir.

Prostor restorana Hotela je ograničenog kapaciteta (60)  pa vas molim da svoje mjesto što prije rezervirate prijavom na email tatjana.vukman@gmail.com ili na mob. 0992233822. Najbolje sa jedinstvenim popisom preko predsjednika LC. Prijave su do 25.01.2023.g.

Srdačan pozdrav!

 

 

Prijave od: 
utorak, 3 siječnja, 2023 do ponedjeljak, 23 siječnja, 2023
Kapacitet: 
100 mjesta