30.godina djelovanja LC Zagreb "30 godina svijetlih vizija"

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 7 listopada, 2021 - 19:00 do 21:00
Adresa: 
Jezuitski trg 4
Zagreb
Hrvatska

Poštovani Lionsi i prijatelji,

Čast nam je pozvati vas na izložbu suvremenih hrvatskih slikara, a ujedno i proslavu 30 godina djelovanja Lions Cluba Zagreb pod nazivom „30 godina svijetlih vizija“ koja će se održati u galeriji Klovićevi Dvori, Jezuitski trg 4, u četvrtak 07. listopada 2021. godine, s početkom u 19.00 sati. Na otvorenju izložbe i proslavi bit će promovirana grafička mapa koja obuhvaća odabrane radove sedam autora čije će slike biti zastupljene na izložbi. Mapa će biti izdana u 180 primjeraka, svi radovi otisnuti u sitotisku ili kombiniranoj tehnici i potpisani od strane autora. Prihod od donacija za mapu usmjerit ćemo u fond za stipendiranje najdarovitijih studenata Akademije likovnih umjetnosti.

Molimo vas da zbog neizvjesnosti epidemiološke situacije i nužnih protokola obavezno najavite ili potvrdite svoj dolazak najkasnije do 01. listopada jer on neće biti moguć ukoliko ne budete na listi prethodno potvrđenih dolazaka. Lions Club Zagreb Galerija Klovićevi Dvor

 

1991. – 2021. 30 GODINA SVIJETLIH VIZIJA – LIONS CLUB ZAGREB

Dodirujući sudbine znanih i neznanih ljudi i odgovorno služeći na dobrobit društva, dajemo primjer, nadu, svjetlo i poticaj. To nas čini ispunjenima, daje nam volju i snagu da ustrajemo. Neobična vremena i ljudske sudbine inspiriraju i bude unutarnje instinkte koji izlaze na površinu kroz kreativnu akciju i snažnu emociju. Više no ikad umjetnost postaje medij poticanja na stvaranje i otvaranje perspektive. Ona je u grubim vremenima podstrek optimizmu i imaginarnom povratku u djetinjstvo, pri čemu je taj put simbolično traženje novog početka, onog života koji nam je kao djeci bio beskonačno polje nebrojenih mogućnosti. Kroz umjetnost koja je uvijek igra, djelujemo u pozitivnom smjeru putem afirmacije i kreativnih pregnuća.

Autori Maja Rožman Petra Grozaj Paulina Jazvić Tomislav Buntak Matko Vekić Mitar Matić Zoran Šimunović

Prijave od: 
utorak, 14 rujna, 2021 do petak, 1 listopada, 2021
Kapacitet: 
100 mjesta