Završio je još jedan Lions kamp mladih D-126 - Poreč-Croatia 2019

Završio je još jedan Lions kamp mladih D-126 - Poreč-Croatia 2019

U utorak 30.07. krenuo je autobus iz app naselja Lanterna prema Zagrebu na aerodrom odakle su svi polaznici Lions kampa mladih SUN, SEA AND SMILE :-) Poreč-Croatia 2019. su sretno stigli svojim kućama. I tek kada se dojmovi slegnu i obrišu suze sa rastanka mladi iz 19 zemalja svijeta sa različitih kontinenata će shvatiti što im je sve lijepo donijela Lions razmjena mladih. Pregršt novih prijateljstava, upoznavanja različitih kultura i naroda, upoznavanje jedne prelijepe zemlje i ljudi kao što je Hrvatska, učenje što znači zajedništvo i što se sve radeći i učeći zajedno može postići.

Ostat će i predivne uspomene na Rovinj, Vrsar, Baredine Zvjezdarnicu Tićan, Pulsku arenu, Zip Line u Pazinu,Istralandiju,farbanje ograde OŠ Poreč,Porečkog Gradonačelnika i baziliku…..bio je to jedan izuzetno lijep i bogat program.

To su nam i pokazali na zatvaranju kampa uz prisustvovanje Guvernera D-126 Hrvatska Darka Ćuruvije i predsjednika regije zapad Frane Mike te  lionsa iz LC Novigrada,Pule i Poreča.

Bilo je tu i recitacije i pjesme i plesa i svirke i naučenih hrvatskih riječi, jednom riječju predivno.

Na kraju svim polaznicima su uručene diplome kao znak da su položili jedan od najznačajnijih ispita života – naučili su se voljeti bez obzira na različitosti.

Još jednom veliko hvala našim klubovima koji su podržali ovu distriktrualnu akciju jer ona to zavrjeđuje, a posebno hvala mentorima Tjaši,Veroniki,Maji,Sari,Filipu i Dariju na uspješnom vođenju kampa i sretnom završetku.

 

 

Galerija: