„Vesele pahuljice“ u spomen na PDG Jusufa Šehanovića

„Vesele pahuljice“ u spomen na PDG Jusufa Šehanovića

Povjerenstvo za borbu protiv mržnje i nasilja u suradnji sa LC Kontesa Nera uključilo se u Distriktualnu akciju „1200 ruka za 1200 poklona“ 21.12.2016g. darovanjem više od stotinjak djece vrtića Cvrčak na Pešćenici u Zagrebu.

U akciju smo uključili i mladog gosta HOTAKO KAJIO-u iz Japana, koji je u organizaciji Lions razmjene mladih došao u Hrvatsku tijekom božićnih i novogodišnjih praznika. U ulozi Djeda Božićnjaka iz dalekog Japana jako se dobro snašao. Naučio je djecu nekoliko japanskih riječi, dijelio poklone i družio se. Djeca su pripremila lijepi glazbeni program kojem su se priključile Snježana Rucner na violončelu i Divna Šimatović na gitari. Bili smo iznenađeni zanimanjem djece za instrumente i veselili se da je dvoje njih pogodilo koji instrument svira Snježana Rucner. Djece se posebno dojmila izvedba Divne Šimatović na gitari.

Potreseni gubitkom jednog velikog Lionsa, prije svega velikog prijatelja i čovjeka, borca protiv mržnje i nasilja i koji je svesrdno podržavao mlade akciju smo posvetili Jusufu Šehanoviću, našoj predragoj PAHULJICI....

 

U Zagrebu, 08.01.2017.g.

Galerija: