„Večer mjuzikla“ in memoriam Helge Vlahović

Zagreb, .11.03.2016.g.

 „Večer mjuzikla“ in memoriam Helge Vlahović

„Večer mjuzikla“ u spomen na Helgu Vlahović Brnobić, sjećanje na osobu koja je u svakodnevni život donosila radost i poticala na plemenitost, održan je 8. ožujka 2016.g. Prilikom dolaska ženama je ukazana pažnja prigodom Dana žena u čemu su pomogli članovi LEO Kluba Tri Kule dijeljenjem ruža.

Prije koncerta uručen je ček na 23.700,00 kn Centru za stručnu psihološku pomoć djeci i roditeljima „Pričaj mi“, sredstva prikupljena Božićnom priredbom „Pričaj“ i visoko priznanje Lions Clubs Internationala za rad Kluba u prošloj godini za provedbu programa lionsa 100 godina služenja zajednici „Centennial Service Challenge“ koje je guverner Dražen Melčić uručio prošlogodišnjoj predsjednici Kluba Ireni Grgat.

Klasja Modrušan, voditeljica programa, predstavila je korisnicu sredstava od prošlogodišnjeg koncerta „In memoriam Helge Vlahović“, Luciju Bašić pijanisticu i studenticu druge godine Muzičke akademije u klasi profesora Đure Tikvice.

Najljepše melodije mjuzikla izveli su glazbeni umjetnici Renata Sabljak, Danijela Pintarić, Bojan Jambrošić i Max Hozić uz glasovirsku pratnju Darka Domitrovića i Darijana Ivezića.

Koncertu su bili  nazočni i prijatelji lionsi iz Slovenije predvođeni Lorenom Hus, past distrikt guvernericom Slovenije.

Raspoloženje u dvorani doseglo je vrhunac izvedbom pjesme „Neka cijeli ovaj svijet“ iz mjuzikla Jalta, Jalta kojoj su se priključili svi nazočni.

R.M.

Galerija: