Uspješno završio humanitarni malonogometni turnir Srce Kvarnera

Dodjelom pehara i zahvalnica završio je drugi humanitarni malonogometni turnir Srce Kvarnera u organizaciji Lions club-a Adriatic i Malo nogometnog kluba Team.

Ekipa Rijeka danas bilježila je pobjede od prve do zadnje utakmice i osigurala pehar za prvo mjesto. Drugo su osvojili Mate & prijatelji, dok pehar za treće mjesto čuvaju Daniel & prijatelji. Ekipa Fantomska prijetnja igrom i rezultatima podigla je pehar za Fair Play. Zahvalnice ostalim timovima podijelila je prva postava plivačkog kluba Forca, na čemu im zahvaljujemo.

Sudionici su izrazili zadovoljstvo organizacijom i ponuđenim što svakako daje dodatnu vrijednost. Posebno se moramo zahvaliti sponzorima s kojima smo razvili kvalitetan, sada već, i partnerski odnos. U prvom redu Viking invest (www.vikinginvest.hr), Tiskara Sušak, Tia partner, Extravaganza, Učenički dom Kvarner, Diver centar Rijeka koji su ponudili popust na kupovinu sudionicima turnira, Terme Selce, PcDoktoRi.

Slijedeći turnir u planu je na proljeće, te se nadamo kvalitetnom odazivu ekipa i sponzora, dok za organizacijski dio već imamo planove. 

Galerija: