U Zagrebu održana svečana humanitarna večera u povodu 100 obljetnice lionsa svijeta u hotelu Esplanade

U Zagrebu je u petak 2.prosinca održana svečana humanitarna večera u hotelu Esplanade na kojoj je bilo prisutno 200 lionsa i njihovih prijatelja koji su se odazvali pozivu Distrikta 126 , Regije sjever i Lions kluba Zrinjevac da zajedno obilježimo 100 obljetnicu Lionsa svijeta.

U uvodu svečanosti prisustvovali smo koncertu Jazz kvartet Borne Šercara JAZZINA CROATICA

Na početku svečanosti nakon intoniranja himni i filma o 100 godina lionsa sve prisutne je pozdravio DG Goran Šarić i podsjetio na obljetnice 100 g. Lionsa Svijeta i 26 g. Lionsa Hrvatske i doprinos Lionsa u brizi prema potrebitima. Nakon toga prisutne su pozdravili  Distrikt guverner Makedonije Slobodan Vukičević i  Jelena Vukičević - Pavičić potpredsjednica Gradske skupštine grada Zagreba.

U tijeku večeri održan je bogat humanitarni program koji su vodili Sonja Šarunić i Mirko Fodor. Održana je aukcija i prodaja slika kao i sapuna sa oznakama na Brailovom pismu za slijepe te bogata tombola. Cjelokupan prihod od svih aktivnosti ove večeri išao je za otvaranje prve tvornice sapuna u zagrebu u kojoj će raditi slijepe i slabovidne osobe.

Pozitivan vibracije cijele večeri su dali i Antonela Malis sa nekoliko evergrina i band LC Agram na čelu sa Zlatanom Kovačem.

Sve u svemu jedno predivno večer u skladu sa misijom Lionsa. 

Video: 
See video
Galerija: