U Zaboku je održani sjednica i druženje klubova Zone IV Regije Sjever

U Zaboku je održana sjednica Zone IV Regije Sjever

Predsjednik Zone IV Regije Sjever Krešimir Ivan Rajačić sazvao je i održao u četvrtak, 26.10.2017, u Zaboku sjednicu klubova Zone IV Regije Sjever, na koju su se odazvali dužnosnici i članovi oba kluba te zone, LC Samobora i LC Zagorja iz Zaboka.

Sjednica je protekla u ugodnom ozračju uz međusobno upoznavanje kao i informiranje o proteklim i budućim i zajedničkim aktivnostima oba kluba.

Na sjednici su sudjelovali PDG Dražen Melčić GMT DC iz LC Kaptola, Mirjana Ćusek -Slunjski GLT DC iz LC Millenium Varaždin i predsjednica LC Grič Wendy Zečić.

PDG D. Melčić i M. Ćusek Slunjski iskoristili su priliku obratiti se prisutnima, i napraviti kratku prezentaciju o aktualnim temama LCI-a, predstavivši „LCI Forward“, novu strategiju naše svjetske organizacije do 2020./21. godina kao i novu organizacijsku strukturu koju LCI predlaže u svrhu lakše i učinkovitije implementacije te strategije, kako na razini Distrikta tako i na razini kluba.

Naglašeni su i uloga i ciljevi LCIF-a, naše financijske fondacije, kao i poziv svim članovima i klubovima da u okviru svojih mogućnosti sudjeluju u financiranju tog fonda.

Sudionici sjednice su imali priliku vidjeti video i slike sa naše ovogodišnje međunarodne humanitarne regate "Jedrima protiv droge". 

Gosti ba sjednici kabineta su bili potencijalni član LC Zagorja Mladen Cesarec koji je prezentirao proizvode svojeg OPG-a, toplo i hladno bučino ulje koje je nedavno proglašeno najboljim u Hrvatskoj i njegova supruga Vedrana Pilarić-Cesarec koja je povodom Svjetskog dana dijabetesa stručno pričala o njihovom proizvodu brezinom šećeru koji je za dijabetičare pravi i neškodljivi surogat za šećer.

Nakon prezentacija i informativnog dijela, prisutni su iskoristili vrijem za ugodno druženje uz večeru sa lokalnim jesensko/zimskim specijalitetima

Galerija: