U Vukovaru održana 1.sjednica VG i Vijeća za strategiju D-126 Hrvatska

U Vukovaru održana 1.sjednica VG i Vijeća za strategiju  D-126 Hrvatska

U petak 6. rujna 2019. godine u Hotelu Lav u Vukovaru uz prisustvovanje PDG i članova Vijeća za strategiju održana je sjednica VG i Vijeća za strategiju D-126 Hrvatska.

Na sjednici je podnesen izvještaj o aktivnostima kabineta Guvernera D-126 u Lions godini 2018./19. od prethodna sjednice VG  koji je podnijela IPDG Sanja Paprenjak i CS Zlatko Janković-Miloš, zatim je izložen plan provođenja usvojene Strategije D-126 za Lions godinu 2109./20. Koji je u ime DG obrazložila 1.Viceguvernerica Vinka Mitrović. O stanju članstva i aktivnosti na povećanju broja članova izvijestio je član GMT tima RC Frano Mika. Plan edukacija za dužnosnike i članstvo D-126 obrazložio je član GLT tima Filip Stipančić, a o Lions Europa Forum 2021 Zagreb i priprema za njega izložio je PDG Dražen Melčić.

Pod točkom razno PDG Antun Tucak je govorio o osnivanju LC Vukovar u izbjeglištvu u Koprivnici 1994 g., a PDG Mirko Barišić je predložio da se u proljeće uz podršku svih Lionsa Regije Istok i Grada Vukovara održi nogometna utakmica između GNK Dinamo i NK Vukovar 91 čiji bi se prihod namijenio za školovanje siromašnih učenika i studenata iz Vukovara, što je naišlo na podršku svih prisutnih.

Zatim je na prijedlog PDG Šime Nevidala zaključeno da se održi jedna sjednica VG u Zagrebu uz prisustvovanje svih PDG.

Galerija: