U Valpovu uz nazočnost DG Mladena Kajganića održana 1. sjednica Regije Istok.

U Valpovu uz nazočnost DG Mladena Kajganića  održana  1. sjednica Regije Istok.

U Valpovu, restoranu Jelengrad-Petrijevci, uz nazočnost  Guvernera Mladena Kajganića i 25 lionsa  održana   je  1. sjednica Regije Istok.

Radni  dio sjednice vodio je Predsjednik Regije  Istok Jozo Berečić. Sjednici je nazočila i PDG Nada Arbanas, Predsjednici Zona Regije Istok Marinela Rosso, Zvonimir Krušec, Željko Đekić, Jasna Per-Kožnjak, Tihana Brkić te Predsjednici i predstavnici klubova Regije Istok.

Uz prezentirane činjenice o stanju klubova u Regiji, klubovi su zamoljeni za nastavak urednog izvršavanja obveza prema Distriktu i LCI. Raduje i sve veća suradnja među klubovima na druženjima i pogotovo međuklupskim podržavanjem akcija kojih je u protekla tri mjeseca bio veliki broj.

Posebno ističemo najave osnivanja dva nova Lions kluba i s nestrpljenjem očekujemo i realizaciju najava.

Za sljedeće  razdoblje najavljene su  mnogobrojne klupske akcije kao i zajedničke akcije klubova.

Predsjednik Povjerenstva za bratimljenje Miroslav Andrišić, najavio je bratimljenje klubova LC Vukovar i LC Milenium iz Varaždina.

Radni  dio nastavjen je prezentacijom akcije koju Regija Istok želi odraditi u suradnji s LCIF. Istu su predstavio Predsjednik RI Jozo Berečić, a svoju porršku dao i Guverner Mladen Kajganić te su izrazili želju za učešćem svih klubova Regije Istok u toj akciji.

Za naše druženje u neformalnom dijelu pobrinuo se naš domaćin i član LC Valpovo-Belišće Ivica Čičak, ali i njegovi radnici sa svojim kulinarskim iznenađenjima.

We serve

Za Regiju Istok, Jozo Berečić

Galerija: