U SJEĆANJE LATICA BORIČIĆ-MARAS

U SJEĆANJE
LATICA BORIČIĆ-MARAS -  ČLANICA LC BUGA  ĐAKOVO
 
Nakon relativno kratke, ali iznimno teške bolesti, napustila nas je naša naadasve vrijedna članica dr. Latica Boričić-Maras.
 
Teško je u ovakvim prilikama uopće izraziti osjećaje tuge i žalosti, pogotovu kad je riječ o takvoj osobi kakva je bila naša Latica. Nadasve sasvjesna liječnica, specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije, svoju odgovornu profesionalu i životnu preokupaciju, unijela je i među svoje 'Buge'. Iznimno aktivna u gotovo svim akcijama našega Kluba, svojim mirnim djelovanjem, uvijek nasmijana i vedra lica, pravim slavonskim duhom, naprosto je osvajala sve oko sebe. Bila je članica Lions cluba Buga od veljače 2004. godine i u tih trinaest godina svoga lajonizma ostavila je nezaboravni i duboko upisani trag u povijesnici našega Kluba.
 
Naša Latica napustila nas je, nažalost, puno prerano u dobi kad je sa svojim profesionalnim potencijalom davala sve od sebe – od svoje privatne ordinacije, preko dosta čestih zamjena svojih kolega u domovima zdravlja u Đakovu i Osijeku. Posebno cijenjena u svojoj struci od kolega, no iznad svega od brojnih pacijenata, ostavila je u svima koji su je znali – neizbrisivu uspomenu.
 
Iza naše Latice ostali su ožalošćeni njezin uvijek samozatajni suprug Dragan i dvoje odrasle djece – kćerka Ana Marija i sin Darko. Razumljivo i članice Lions cluba Buga, koje će svoju dragu članicu zadržati u trajnom sjeć