U ORGANIZACIJI LC ZRINJEVAC ODRŽAN HUMANITARNI KONCERT GABI NOVAK I MATIJE DEDIĆA ZA ANTONIU TAMBURIN, LEICU IZ POREČA

U ORGANIZACIJI LC ZRINJEVAC ODRŽAN HUMANITARNI KONCERT

GABI NOVAK I MATIJE DEDIĆA ZA ANTONIU TAMBURIN, LEICU IZ POREČA

Humanitarni koncert glazbenice Gabi Novak i pijanista Matije Dedića, održan u subotu, 23. studenoga 2019., oduševio je do posljednjeg mjesta posjetitljima ispunjenu Preporodnu dvoranu Narodnog doma HAZU. Energija i emocije koje se rijetko dožive obilježile su prekrasnu večer ovog nezaboravnog dvosatnog glazbenog putovanja. Emotivni koncert održan je u organizaciji Lions kluba Zrinjevac čije su članice pokazale veliko srce i prihod od svog ovogodišnjeg tradicionalnog koncerta u Preporodnoj dvorani posvetile mladoj djevojci Antoniji Tamburin, a nazočili su mu Guverner D-126 Darko Ćuruvija, PGD Mirko Barešić, PDG Ivica Jakić, PDG Dražen Melčić, tajnik D-126 Zlatko Janković Miloš te mnogi drugi dužnosnici Distrikta 126 i predsjednici klubova. Sedamnaestogodišnja Antonia iz Poreča, članica Leo kluba Poreč, prošlog ljeta doživjela je tešku prometnu nesreću u kojoj je izgubila oca, a sama ostala trajni invalid.

“Ja sam od uvijek bila pozitivna, nasmijana i u stalnom pokretu. Moj život i život moje obitelji potpuno se promijenio. Sada moramo naučiti živjeti i nositi se s novom situacijom. Svoju snagu pronalazim u svakodnevoj podršci prijatelja i ljubavi obitelji.” – rekla je Antonija koja se prisjetila svojih prvih susreta sa humanitarnom organizacijom Lions: “Lionsima sam se pridružila krajem 2018. godine, a do sada sam sudjelovala u nekoliko zajedničkih projekata. Iznimno me vesele nova iskustva i prijateljstva. Upravo Lionsi su me naučili da male geste ljudima najviše znače te im veliko hvala za ovaj koncert i svu pruženu pomoć.”

„Naša draga Antonia pretrpjela je strahovitu nesreću, a posljedice će osjećati čitavoga života. Nezaboravan, emocijama nabijen koncert Gabi Novak i Matije Dedića u svima je nama prisutnima osvijestio da ipak živimo u boljem svijetu nego što nam se ponekada čini. Vjera u dobrotu i toplinu ljudi voljnih pomoći rukovodi u svakodnevnom radu i djelovanju sve nas članice Lions kluba Zrinjevac, pa tako i ovoga puta u želji da Antoniji olakšamo teške nedaće s kojima se mora nositi sa svojih samo sedamnaest godina.“- zaključila je predsjednica Lions kluba Zrinjevac Sanja Jakopčić Car.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerija: