U Opatiji održana uspješna 3.sjednica PKG Guvernera D-126 u mandatu DG Darka Ćuruvije

U Opatiji održana uspješna 3.sjednica PKG Guvernera D-126 u mandatu DG Darka Ćuruvije
U Opatiji u hotelu Paris održana je 3.sjednica PKG u mandatu DG Darka Ćuruvije na kojoj su razmatrana  Izvješća o događanjima i aktivnostima od  2. sjednice Proširenog kabineta u Trogiru 09.11.2019. koje je podnio DG Darko Ćuruvija , Izvještaj o DGE tečaju u St. Charlsu, Chicago – 1. VDG Vinka Mitrović, Izvještaj o stanju članstva na dan 29.02.2020 GMT Milorad Stanić, Izvješće o održanom seminaru RLLi u Ogulinu GLT Mirjana Ćusek – Slunjski, Izvješća RC o stanju u regijama V. Mlinarević – Istok, K. Šimunović – Sjever, F. Mika – Zapad i T. Jukić – Jug .
Izvještaj o radu i preostali program LEO Distrikta PKG podnijela je Predsjednica LEO Distrikta T. Ličanin.
Zatim je RC Kruno Šimunović  podnio Izvješće Izbornog povjerenstva o provedenom postupku za izbor II. viceguvernera  D – 126 u mandatu 2020./21. iz regije Sjever te konstatirao da je cijela izborna procedura provedena prema Poslovniku o izboru 2.VDG D-126 i da je za kandidata za 2.VDG-a u LG 20./21.izabran Alek Konić iz LC Zagreb te je predložio da se on predloži za izbor za 2.VDG na Konvenciji. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen.
Izvješće o priprema za Europa forum 2021 u Zagrebu – PDG Dražen Melčić koje je obuhvatilo Izvještaj sa sastanka Supervisory committee u Solunu 30.01.2020, plan aktivnosti za organizaciju LEF 2021, donošenje odluke o sloganu LEF-a pod kojom je za slogan foruma izabran slogan„Together We Serve“. Vezano za osnivanju posebne pravne osobe za provedbu organizacije LEF 2021 odluka je prepuštena Užem kabinetu, a za rizničara foruma je izabran Predrag Samardžija.
Zatim su izneseni planovi koordinatora Distrikta – GAT TIM, Mirjane Čusek Slunjski, GLT-a,GMT tima  - Milorad Stanić GMT, GST Željko Gucunski, KOO za LCIF PDG Mladen Kajganić te planovi i programi trajnih distriktualnih povjerenstava Jedrima protiv droge PDG Dražen Melčić, Grand prix PDG Olga Šober, Barbara Milčić razmjena mladih i Vinograd dobrote Ilijana Palčec PR Distrikta
Izvješće o pripremama za Konvenciju Distrikta u Čakovcu podnio je  Damir Magdić, Predsjednik Povjerenstva za pripremu konvencije Distrikta i pozvao sve prisutne da dođu u Čakovec gdje je priređen lijepi program.
Na kraju sjednice Guverner D-126 Darko Ćuruvija je podijelio klubovima nagradu Excellence award, a Frani Miki plaketu Melvin Jonas , a predsjednici LC Opatija Snježani Čačić priznanje međunarodnog predsjednika. Vesna Boinović Grubić je uručila plaketu za najboljeg tajnika u neprofitnom sektoru u Hrvatskoj Zlatku Janković-Milošu dodijeljenu prošle godine od Udruženja tajnica i tajnika Hrvatske.
U sklopu 3.sjednice PKG u Opatiji prvu večer u petak članovi kabineta su prisustvovali predivnoj gala večeri LC Korzo u Hotelu Jadran, a u subotu navečer LC Opatija je priredio nezaboravnu večeru u OPG Zaluki uz vrhunsku zabavu klape Baladur u kojoj pjeva i naš član LC Opatija Edi Badurina.
Sve u svemu tri vrlo uspješna dana u Opatiji i Rijeci na događanjima uz  3.sjednicu kabineta u mandatu DG Darka Ćuruvije.
 
Galerija: