U Ogulinu završio još jedan uspješan RLLI

U Ogulinu završio još jedan uspješan RLLI

U Ogulinu u Hotelu Frankopan od 16.-18. Studenog 2018 održana je edukacija prema programu Regionalnog Lions Lidership Insistuta (RLLI) za Lionse Distrikta 126 Hrvatska. Lionsi iz svih Regija Hrvatskih Lionsa su prošli program za Lions lidere sa slijedećim temama;Rad u timovima, Javni nastupi, Lokalne potrebe i mogućnosti, Upravljanje vremenom, Osobna misija , Postavljanje ciljeva, Motivacija članstva.

Uz GLT Mirjanu Čusek-Slunjski koja je organizirala ovaj RLLI,  predavači na seminaru su bili 1.VDG Darko Ćuruvija, GST Željko Gucunski, PDG Dražen Melčić, a posebno zadovoljstvo nam je bilo da smo mogli ugostiti i kao predavače i mentore Aleša Podrekara iz D-129 Slovenija i PDG Zvonimira Cvetanovskog iz D-132 Makedonija - GLT AREA LEADER GAT CA

 IV GROUP C 2017. Seminaru su također nazočili GMT Milorad Stanić i DG Sanja Paprenjak koja je pozdravila sve prisutne i zaželjela uspješan rad svim polaznicima i predavačima. Svima zahvaljujemo na trudu koji su uložili u uspješnost ovog seminara.

Svi polaznici seminara su se jako potrudili da seminar uspije dajući svoj maksimalan doprinos u radu i učenju ali i druženju te upoznavanju polaznika međusobno što je rezultiralo velikoj uspješnosti seminara za koju su svi polaznici dobili certifikate Lions internationala.

Zadovoljstvo nam je što su svi polaznici dio Lions zajednice i cijenimo njihovu predanost kvalitetnom Lions vodstvu. Završetkom ovog seminara oni su se pridružili entuzijastičnom timu vodstva Lionsa, posvećenom razvoju naše asocijacije.

 

 

Galerija: