U Karlovcu održana 2.sjednica proširenog kabineta Guvernera D – 126

U Karlovcu održana 2. sjednica Proširenog kabineta Guvernera D – 126. 
 
U Karlovcu je pod predsjedanjem DG Mladena Kajganića održana 2. sjednica Proširenog kabineta Guvernera D – 126. Na početku sjednice prisutne je pozdravio Stanko Rožman predsjednik LC Karlovac.
Po usvajanje zapisnika sa 1. sjednice Proširenog kabineta guvernera u Našicama, Guverner  Mladen Kajganić podnio je izvješće o aktivnostima između dvije sjednice, nakon njega su RC podnijeli svoje izvještaje o stanju u Regiji , a Izvještaj o sudjelovanju naše delegacije  Europa Forumu Lionsa u Montreuxu podnijela je GST Vesna Boinović Grubić. Izvješće o završenoj akciji Distrikta „Poster mira“ u Osijeku podnio je DG Mladen Kajganić. A planovima rada Distriktualnih povjerenstava za lions godinu 2017./2018. podnijeli su u ime Đeka Šurije tajnik Zlatko Janković-Miloš o pripremama za regatu, a o pripremama za razmjenu mladih i kamp mladih predsjednica povjerenstva Barbara Milčić. Na kraju sjednice predsjednica Leo Distrikta Marija Repalust podnijela je izvješće o aktivnostima Leo distrikta između dvije sjednice. A Željko Gucunski je govorio o potrebi uključivanja naših klubova u realizaciju kampa za slijepe u Zadru.
Na kraju sjednice doneseni su zaključci po svim točkama što će biti sadržano u zapisniku, a DG je iskoristio priliku i dodijelio priznanja za 20. godišnje djelovanje članovima LC Karlovac i Barbari Milčić iz LC Kontesa Nera i Ivanu Soži iz LC Šibenik značku međunarodnog predsjednika za dosadašnji rad u Lionsima.
Nakon sjednice većina prisutnih je obišla aqurium sa slatkovodnim ribama u Karlovcu.
 
Galerija: