U Europskom domu u Zagrebu u povodu 100 obljetnice Lionsa održana promocija Lions marke

U Europskom domu u Zagrebu uz prisustvo velikog broja Lionsa  i njihovih prijatelja održana je promocija Lions marke koju je HP izdala u povodu 100 obljetnice Lionsa u svijetu koja se upravo slavila na taj 07.06. kada su prije 100 g. osnovani Lionsi.

Uz prigodne govore predstavnika HP, Dg Gorana Šarića,RC Vesne Boinović-Grubić koja je i inicijatorica izdanja ove marke, pozdravnih riječi Andreje Krelja Tovarac predsjednice LC Zrinjevac u čijoj organizaciji je bio cijeli događaj promocije, u umjetničkom programu su nastupili prof.Joško Ševo sa dvije recitacije i Saša Dejanovićčlan LC Poreč sa dvije izvedbe na gitari, mladi umjetnnici na flauti i klaviru te naša članica lC Zrinjevac Antonela Malis sa svojim predivnim glasom uz klavirsku pratnju.

Uz promociju je organizirana i prigodna aukcijia arčića marke i omotnice prvog dana te prodaja maraka , omotnica i razglednica u korist Udruženja slijepih Zagreba i njihove tvornice sapuna.

Važno je napomenuti da se u Poreču također tiskala omotnica prvog dana i prigodni pečat , a u Zagrebu, Splitu i Osijeku se mogao dobiti i pečat prvog dana u središtima hrvatskih pošta u tim gradovima.

Sve u svemu jedna vrlo uspješna promocija Lionizma u hrvatskoj i svijetu u organizaciji LC Zrinjevac i D-126.

Galerija: