U Dubrovniku održana 2.sjednica PKG u LG 2018./19.

U Dubrovniku održana 2.sjednica PKG u LG 2018./19.

U Dubrovniku 10.studenog održana je 2. Sjednica PKG u LG 2018./19. Guvernerice Sanje Paprenjak. Na sjednici je uz učešće velikog broja Lionsa iz Regije JUG ali i ostalih Regija kao i dva dubrovačka kluba LC Sv.Vlaho i Libertas usvojeno Izvješće Guvernerice o aktivnostima između dvije sjednice kao i izvješća KOO za pojedina područja i RC po Regijama o stanju u lions klubovima i aktivnostima koje se poduzimaju za još bolji rad i aktivnost. Osim toga Guvernerica je izvijestila o aktivnostima koje će se provoditi po osnovi nove inicijative New Voice, o sudjelovanju naše delegacije na EF u Skopju i o novim trendovima u Lionizmu - Beyond the Horizon.

Osim toga na sjednici je usvojena odluka o sastavu Povjerenstva za dodjelu sredstava prikupljenih jedrima protiv droge i odluka vezano za primjenu uredbe o GDPR-a u D -126.

U nastavku sjednice PDG Dražen Melčić nas je izvijestio o aktivnostima koje nam slijede vezano za organizaciju EF u Zagrebu 2021 g., Đurđa Protić o aktivnostima koje se provode na daljnjoj realizaciji distriktrualne akcije LC Zrinjevac Vinograda dobrote.

Galerija: