U Bajkinima održana 1. Sjednica Regije zapad – dogovorene aktivnosti za ovu Lions godinu

U Bajkinima održana 1. Sjednica Regije zapad – dogovorene aktivnosti za ovu Lions godinu

U bajkovitim Bajkinima kod naših članova Ines i Marina Rossija održana je 1.sjednica Regije Zapad pod predsjedanjem RC Jadranke Katarinčić i uz prisustvovanje ZC i predsjednika i tajnika klubova kao i GMT Frane Mike,KOO za LCIF Željka Gucunskog i tajnika Zlatka Janković-Miloša.

Na dnevnom redu su bila aktualna pitanja iz rada klubova. Prvo su se predsjednici i tajnici klubova predstavili i iznijeli planove rada svojih klubova.

Zatim su ZC Sandra Jagodin,Senka Šubat i Alen Udovič iznijeli stanje po klubova po Zonama, sa osvrtom na izvješće LCI.

Zatim se razgovaralo o regionalnim akcijama Lavovska borba za šume(pošumljavanje) i muško zdravlje te ekološkoj akciji tijekom 9 mj.

Ma kraju su evidentirani za odlazak u Vukovar sa naše regije i dogovor oko organizacije prijevoza na prošireni kabinet i Vinograd dobrote.

Na kraju sastanka održane su dvije zanimljive prezentacije GMT Frano Mika je govorio o radu GMT od kluba do distrikta i važnosti povećanja članstva, a o radu LCIF fondacije je govorio KOO za LCIF Željko Gucunski.

Nakon sjednice nastavili smo sa ugodnim druženjem sa našim predivnim domaćinima uz dobru peku i odlična vina. Hvala svima na korisnom sastanku i ugodnom druženju.

Galerija: